Banner 980x90

"Turības" studenti izstrādājuši Liepājas tūrisma attīstības vadlīnijas

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
 
Turpinoties aizsāktajai Biznesa augstskolas ''Turība'' Starptautiskā tūrisma fakultātes, Liepājas pilsētas domes un Karostas glābšanas biedrības sadarbībai 6.februārī Biznesa augstskolā ''Turība'' norisinājās tikšanās, kuras laikā tika prezentētas fakultātes maģistrantūras studentu izstrādātās Liepājas Karostas tūrisma attīstības vadlīnijas.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Biznesa augstskolas "Turība" Sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Kive, tikšanās laikā Biznesa augstskolas "Turība" lektors un Tūrisma pētniecības centra vadītājs Ēriks Lingebērziņš prezentēja ienākošā tūrisma operatora redzējumu par Karostu kā tūrisma galamērķa piedāvājumu ārvalstu tūristiem, piedāvājot vairākus scenārijus galamērķa un tūrisma produkta attīstībai. Klātesošo uzmanība tika vērsta uz nepieciešamību pilnveidot dažādus sadarbības modeļus ar citiem tūrisma uzņēmumiem un pastiprināt mārketinga un komunikācijas aktivitātes, piesaistot ārvalstu tūristus.

Diskusijas daļā, kurā piedalījās Liepājas pilsētas Domes priekšsēdētāja vietnieks Jurijs Hadarovočs, Karostas cietuma gids, militārās vēstures eksperts Juris Raķis, Liepājas uzņēmēji u.c. dalībnieki, tika secināts, ka Karosta ieņem nozīmīgu vietu Liepājas, kā tūrisma galamērķa attīstībā, un tūristu skaita pieaugumu iespējams nodrošināt, īstenojot dažādas stratēģijas – turpinot jau iesākto galamērķa popularizēšanu, precīzāk definējot Liepājas tūrisma tēlu un pilnveidojot sadarbību ar ienākošā tūrisma operatoriem, kā arī vairāk uzmanības veltot rīdziniekiem - potenciālajiem Liepājas pilsētas viesiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)