Banner 980x90

Turpinās "Origo Summer Stage" koncertu 7.sezona

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šonedēļ kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage" turpina klausītājus priecēt ar džeza mūzikas izlasi, ko būs iespējams baudīt ceturtdien, 16.jūnijā. Piektdien, 17.jūnijā varēs dzirdēt elektroakustiskās grupas "O’Night Quartet" koncertu. Savukārt tuvojoties Līgo svētkiem, 21. un 22.jūnijā laukumu pie tirdzniecības centra "Origo" ieskandinās jautras un lustīgas līgo dziesmas.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja tirdzniecības centra "Origo" komunikācijas konsultante Ksenija Mirošņika, ceturtdien, 16.jūnijā no plkst.17.00 līdz 20.00 ikviens varēs dzirdēt "Origo Summer Stage" džeza mūzikas izlasi, kurā ietvertas zināmākās džeza mūzikas melodijas.

Piektdien, 17.jūnijā no plkst.17.00 līdz 20.00 uzstāsies elektroakustiskā grupa "O’Night Quartet". Klausītājiem būs iespēja baudīt mūsdienu instrumentālās mūzikas koncertu dzīvajā izpildījumā. "Grupa tika izveidota 2011.gadā. Laikam ejot, sākotnējā pop-up daiļrade pārtapa par oriģinālām kompozīcijām, un tagad tiek izpildīta oriģinālmūzika ar funk, house, dance, džeza, kā arī improvizācijas elementiem. Grupas sastāvā ir četri dalībnieki – Oļgerts Dreimanis (bungas), Aleksandrs Ozols (bass), Mihails Kaspers (klavieres) un Valters Šmits (saksofons). Tā kā šis ir Raimonda Paula dzīves jubilejas gads, izpildīsim pozitīvu, dažādām gaumēm piemērotu mūziku, tajā skaitā iemīļotākās Maestro melodijas," stāsta "O’Night Quartet" grupas dalībnieks Oļģerts Dreimanis.

Arī šogad "Origo Summer Stage" visas vasaras garumā sniegs Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem iespēju apmeklēt augstvērtīgus mūzikas grupu un festivālu koncertus, kā arī dzirdēt īpaši izvēlētas džeza mūzikas izlases. Muzikālos vakarus klausītāji varēs baudīt arī "Gan Bei" un "Double Coffee" vasaras terasēs, kas sagādājušas īpašos piedāvājumus tieši "Origo Summer Stage" laikā. Ka arī visu vasaru ikviens ir aicināts apskatīt lielformāta brīvdabas fotoizstādi "Laikmeti mainās, džezs paliek. Džezs Latvijā", kas ir veltīta izcilajam latviešu komponistam un pianistam Maestro Raimondam Paulam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)