Banner 980x90

U-20 basketbolistes pieveic Vāciju, turpina cīņu par 1/4 finālu

Latvijas U-20 basketbolistes otrdien ar 62:55 pārspēja vienaudzes no Vācijas, tā nodrošinot iespēju turpināt cīņu par iekļūšanu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Vai tas izdosies, noskaidrosies trešdienas vakarā, kad plkst.20.30 latvietēm jātiekas ar Poliju. Tikai uzvara ļaus turpināt cīņu par medaļām.
Latvijas izlases sastāvā labākā bija Digna Strautmane, kura guva 21 punktu un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Savukārt deviņi punkti un sešas bumbas zem groziem viņas māsai Paulai Strautmanei.

"Apetīte aug ar katru uzvaru, taču nedrīkstam aizmirst, ka panākumi mums nāk tikai tad, ja "graužam ledu" – cīnāmies par katru bumbu un laukuma centimetru," pēc spēles sacīja izlases galvenais treneris Aigars Nerips. 

Uzvara pār Krieviju bija nākusi par labu spēlētāju pārliecībai, un tā visvairāk izpaudās uzbrukuma precizitātē spēles sākumā. Bet, tiklīdz bija panākts 14 punktu pārsvars, zuda uzmanība, pretiniecēm tika ļauts vairākkārt tikt pie atkārtotajiem metieniem, vācietes sajuta spēles garšu, bet "mums sākās stresiņš". 

"Labi, ka ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad pretinieces izlīdzināja rezultātu, uzreiz izdevās atgūt pārsvaru. Nekāda miera gan nebija līdz pašai fināla sirēnai. Bija uzdevums pēdējos uzbrukums veidot vienkārši, ar īsām sadarbībām, taču bumbas kustība apstājās un iznāca lieki panervozēt. Tomēr jau trešo maču pēc kārtas izdevās uzvarēt galotnē," sacīja Nerips.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)