Banner 980x90

Ūdensvada avārijas dēļ Mežciemā problēmas ar ūdens padevi

Ūdensvada avārijas dēļ Mežciemā kopš svētdienas, 5.oktobra, nav ūdens padeves. SIA "Rīgas ūdens" sola līdz pirmdienas, 6.oktobra, vakaram padevi atjaunot, pilsētas informācijas portālu RIga24.lv informēja SIA "Rīgas ūdens" sabiedrisko attiecību speciāliste Signe Dreijere.

Dreijere norāda, ka avārija notikusi Biķernieku ielā 98, līdz ar to bez ūdens lielākoties palikušas mājas, kas atrodas uz blakus ielām.

Dreijere min: "Šobrīd Mežciemā tiek nodrošināta alternatīvā ūdens padeve. Piegādājam ūdens mucas pie veikala "Mego". Ja tur kādu brīdi muca nav, tas nozīmē, ka viņa ir aizvesta uzpildīties Ja neradīsies sarežģījumi, plānojam, ka līdz dienas beigām atjaunosies centrālā ūdens padeve."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)