Banner 980x90

Ūdensvada pārbūves darbu dēļ Rīgā ierobežos satiksmi Valkas ielā un Kārļa Ulmaņa gatvē

Rīga, 23.jūl., LETA. Saistībā ar ūdensvada pārbūves darbiem no šodienas plkst.17 līdz 24.jūlija plkst.8 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Rīgā, Valkas ielā, posmā no Ausekļa ielas līdz Veru ielai, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Tāpat saistībā ar ūdensvada tīkla remontdarbiem no plkst.7 līdz 27.jūlija plkst.24 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme arī Kārļa Ulmaņa gatvē pie ēkas Cīruļu ielā 4.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielas ierobežotajos posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus nakts laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)