Banner 980x90

Ugunsgrēkā Rīgā izglābta 70 gadus veca sieviete

Riga24.lv
Riga24.lv

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 25.novembra plkst.6.30 līdz 26.novembra plkst.6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 28 izsaukumus, no kuriem deviņi bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 12 uz glābšanas darbiem, savukārt septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas priekšniece Viktorija Gribuste, plkst.13.22 VUGD saņēma izsaukumu uz Jaunciema gatvi Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka četrstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī uz balkona deg linoleja apšuvums un sadzīves mantas 1m2 platībā. Dzīvoklī esošo 70 gadus veco sievieti ugunsdzēsēji glābēji nodeva neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.14.21.

Plkst.21.47 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Lielo ielu Rīgā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju, avārijas stāvoklī esošā mājā daļa dzīvokļa iebruka ēkas pagrabā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmajā stāvā bija iebrukusi grīda 10m2 platībā. Daļa mājas iedzīvotāju evakuējās pašu spēkiem, bet daļu evakuēja ugunsdzēsēji glābēji. Notikumu vieta tika norobežota un uz vietas palika Pašvaldības policijas darbinieki.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, durvis, dīvāns un divos gadījumos arī sodrēji dūmvadā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)