Banner 980x90

Ušakovs bērnudārzu pedagogiem sola lielāku atalgojumu nekā noteikusi valsts

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgā bērnudārzu pedagogiem tiks maksāts lielāks atalgojums, nekā to noteikusi valsts, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

LETA jau ziņoja, ka pirmsskolas pedagogu atalgojumu nolemts kāpināts divos posmos. Pirmajā solī, kas būs 1.septembrī, atalgojums kāps līdz 620 eiro, bet pēc gada - 2017.gada 1.septembrī - līdz 680 eiro. Taču pārejas periodā būs ļauts minimālo atalgojumu atbilstoši slodzes definīcijai maksāt 560 eiro.

Ušakovs informēja, ka jau no šī gada 1.septembra Rīgas bērnudārzu pedagogiem tiks maksāts atalgojums 680 eiro. Savukārt vai nu jau no rudens, vai no nākamā gada janvāra atalgojums vēl tiks palielināts un Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi saņems lielākas algas nekā noteikusi valsts.

Cik lielas tās būs Ušakovs neatklāja, skaidrojot, ka tas būs atkarīgs no pašvaldības budžeta iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)