Banner 980x90

Ušakovs ieslēgs Rīgas svētku apgaismojumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pirmajā adventē, 29.novembrī, plkst.17.00 Rīgas domes priekšsēdētājs līdz ar Rīgas svētku egles un Ziemassvētku tirdziņa atklāšanu Doma laukumā simboliski ieslēgs arī pilsētas svētku apgaismojumu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, kopumā šogad Rīgā uzstādīti 3090 LED dekori un 1690 LED gaismas virtenes, tostarp 260 jauni dekori Bastejkalna kokos un Pils laukumā.

Gaismas rotas tradicionāli izvietotas Vecrīgā, 11.novembra krastmalā, uz Vanšu tilta, uz Akmens tilta, 13.janvāra, Alberta, Antonijas, Elizabetes, Tērbatas, Strēlnieku, A.Pumpura, J.Alunāna, Vaļņu, A.Čaka, Marijas, Krasta, Brīvības, Kr.Valdemāra, Merķeļa, pulkv.Brieža, Kr.Barona un Mūkusalas ielās, Raiņa, Brīvības, Kalpaka un Aspazijas bulvāros, Bastejkalna parkā, Esplanādē, citos parkos un skvēros, gan pilsētas centrā, gan ārpus tā.

Ziemassvētku un Jaungada laiku īpašā izgaismojumā pilsēta sagaida jau septīto gadu, un to atzinīgi novērtējuši gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi, kuru ap Ziemassvētkiem Rīgā parasti kļūst vairāk.

Gaismas dekorus pilsētā uzstāda un apkalpo pašvaldības aģentūra "Rīgas gaisma", un paredzēts, ka gaismas rotājumi Rīgā varētu būt līdz janvāra vidum – atkarībā no laikapstākļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)