Banner 980x90

Uz Daugavpils šosejas periodiski slēgs nobrauktuves uz Rīgas apvedceļu Salaspilī pie Rīgas HES

Rīga, 17.jūl., LETA. Sākot ar otrdienas vakaru, uz Daugavpils šosejas remontdarbu dēļ periodiski slēgs nobrauktuves uz Rīgas apvedceļu Salaspilī pie Rīgas hidroelektrostacijas (HES), aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Patlaban turpinās seguma atjaunošanas būvdarbi uz Rīgas apvedceļa sākumposmā pie Salaspils nobrauktuvēm uz Daugavpils šoseju posmā no 17.līdz 17,43.kilometram. Otrdienas vakarā minētajā posmā periodiski slēgs satiksmi uz vienas no nobrauktuvēm. Apbraukšana slēgtajai nobrauktuvei paredzēta pa apbraucamajiem ceļiem ar apgriešanās vietu Salaspilī un pie Salaspils memoriāla.

Darbi uz nobrauktuvēm ar periodisku satiksmes slēgšanu paredzēti līdz šā gada 24.jūlija rītam, izņemot nedēļas nogali. Darbu paveikšanai iespējami īsākā laikā tie tiks veikti arī naktīs.

Rīgas apvedceļa nobrauktuvi Daugavpils šosejas virzienā paredzēts slēgt no 17.jūlija plkst.21 līdz 18.jūlija plkst.6 asfaltēšanas darbu dēļ. Tāpat tā tiks slēgta no 20.jūlija plkst.21 līdz 21.jūlija plkst.6 ceļa nomales izbūves dēļ.

Savukārt Rīgas apvedceļa nobrauktuvi Rīgas virzienā paredzēts slēgt no 18.jūlija plkst.21 līdz 19.jūlija plkst.6 asfaltēšanas darbu dēļ. Savukārt no 19.jūlija plkst.21 līdz 20.jūlija plkst.6 to slēgs ceļa nomales izbūves dēļ.

Turpretī no 23.jūlija plkst.21 līdz 24.jūlija plkst.6 slēgs Daugavpils šosejas uzbrauktuvi uz Rīgas apvedceļa ceļa nomales izbūves dēļ.

Pārējā laikā satiksme tiks organizēta ar ceļa zīmēm un ātruma ierobežojumu 50 kilometri stundā.

Būvdarbus minētajā Rīgas apvedceļa posmā veic AS "A.C.B.". Līgumcena ietver arī seguma atjaunošanu uz Daugavpils šosejas no Ikšķiles līdz Ogrei posmā no 29,37. līdz 33,76.kilometram. Projekta kopējas izmaksas, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, ir divi miljoni eiro, kuras sedz valsts budžets. Būvdarbus plānots pabeigt augustā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)