Banner 980x90

Uzkopšanas pakalpojumi Rīgā un Jūrmalā "Cleaning Riga"

Uzkopšanas serviss ļaus tikt galā ar jebkādām grūtībām minimālos laika termiņos. Profesionāls uzkopšanas serviss paredzēts dzīvokļu, māju, ofisu, viesnīcu, hoteļu un citu platību uzturēšanas atvieglošanai.

Uzkopšanas serviss

Uzkopšanas serviss ļaus tikt galā ar jebkādām grūtībām minimālos laika termiņos. Profesionāls uzkopšanas serviss paredzēts dzīvokļu, māju, ofisu, viesnīcu, hoteļu un citu platību uzturēšanas atvieglošanai.

Patstāvīgi veikt telpu uzkopšanu ir apgrūtinoši – tas aizņem daudz laika, enerģijas un naudas tēriņus. Uzkopšanas servisa profesionāļi viegli novērsīs nepatīkamas smakas un dažāda veida netīrumus pat visgrūtāk aizsniedzamajās vietās.

Uzkopšanas serviss "Cleaning Riga" – tā ir ilggadēja darbinieku pieredze, mūsdienīgs aprīkojums un profesionāli tīrīšanas līdzekļi, kas palīdzēs jebkāda veida uzkopšanas darbos. Uzņēmuma pamatdarbība ir viesnīcu darbība un dzīvokļu īstermiņa īre – pateicoties tam darbinieki zina ne tikai, kā ātri un efektīvi uzkopt viesnīcas numuru un dzīvokli, bet arī kā izmazgāt traukus, drēbes un logus. "Cleaning Riga" iespējams pasūtīt daļēju vai pilnu uzkopšanu, mēbeļu tīrīšanu, interjera priekšmetu tīrīšanu u.c.

Uzkopšanas serviss "Cleaning Riga" izmanto tikai daudzu gadu laikā pārbaudītus mazgāšanas līdzekļus, kas ir dabai draudzīgi, kā arī ir  izkopuši savus noslēpumus tīrības un skaistuma valstībā.

Uzkopšanas servisa darbs balstās tādās svarīgās īpašībās kā darba ātrums, kvalitāte un konfidencialitāte.

Lasiet vairāk: https://www.cleaningriga.lv/

Dzīvokļu uzkopšana

Dzīvokļu uzkopšana, šķietami ikdienišķs un vienkāršs darbs, ne vienmēr ir izdarāms patstāvīgi steidzīgā dzīves ritma dēļ. Pēc nogurdinošas darba dienas  tam vairs neatliek ne spēka, ne laika, ne vēlēšanās. Lai paspētu paveikt visas saplānotās lietas un tajā pašā laikā uzturēt telpas kārtībā, ieteicams izmantot profesionālus dzīvokļu uzkopšanas pakalpojumus.

Dzīvokļu uzkopšana norisinās vairākos etapos. Katrs pasūtījums tiek izskatīts individuāli, atkarībā no tā, kādā stāvoklī atrodas telpas un kas tieši ir jāuzkopj. Ģenerālā dzīvokļu uzkopšana paredz sekojošus pakalpojumus:

•    Sanitāro telpu uzkopšana (vannas istabas un tualetes telpas, dušas kabīnes, santehnika);
•    Ēdamistabas un virtuves uzkopšana (netīrumu iztīrīšana no mēbelēm, sadzīves tehnikas, santehnikas, dažādām virsmām);
•    Guļamistabas, koridori, pieliekamās telpas (mitrā un sausā tīrīšana visām virsmām);
•    Grīdas segumu, sienu, griestu, logu un durvju tīrīšana.

Dzīvokļu uzkopšana var būt nepieciešama dažādās situācijās – lai likvidētu ugunsgrēka, plūdu sekas, remonta un citos gadījumos.

Kvalitatīvu tīrīšanu visām virsmām patstāvīgi veikt ir grūti. Citreiz pat neiespējami, jo tam nepieciešamas prasmes un speciāls inventārs.
Dzīvokļu uzkopšana, ko veic "Cleaning Riga", garantē profesionālu rezultātu maksimāli īsā laikā.

Lasiet vairāk: https://www.cleaningriga.lv/dzivoklu-uzkopsana/

Uzkopšanas pakalpojumi

Uzkopšanas pakalpojumi pieejami dzīvokļiem, mājām, birojiem, viesnīcām u.c. veida telpām. "Cleaning Riga" piedāvātie uzkopšanas pakalpojumi – daļēja vai pilna uzkopšana, mēbeļu tīrīšana, interjera priekšmetu tīrīšana.

Uzkopšanas pakalpojumi dzīvokļos un mājās mazinās ikdienas rūpes un palīdzēs novērst lielāku bojājumu sekas. Piemēram, pēc ugunsgrēka telpas spēs sakopt tikai profesionālis.

Biroju uzkopšana – solis pretim veiksmīgam biznesam. Tīras telpas vienmēr liecina par īpašnieka augsto statusu un nopietnu izturēšanos pret savu biznesu. Profesionāli uzkopšanas pakalpojumi, kuru rezultātā telpas būs tīras un skaistas, atstās iespaidu ne tikai uz darbiniekiem, bet arī uz sadarbības partneriem, kā arī uz jaunajiem klientiem.

Viesnīcu un hoteļu uzkopšana ir grūts uzdevums, taču uzkopšanas pakalpojumi, ko veic profesionāļi, atvieglos šo darbu.

Lasiet vairāk: https://www.cleaningriga.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)