Banner 980x90

Uzstādīts Latvijas rekords – teju 70 Laimas vienuviet

Publicitātes foto
Publicitātes foto

11.februārī, kad Laimas visā Latvijā atzīmēja savu vārda dienu, mūsu mīlētākā saldumu zīmola ''Laimas'' šokolādes muzejā sapulcējās gandrīz 70 daiļā vārda īpašnieces, lai kopīgi īpašā pasākumā uzstādītu Latvijas rekordu – visvairāk Laimas vienuviet.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" Sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Inese Blaune, kopumā Latvijā ir reģistrētas 2356 Laimas, no kurām teju 70 vārda māsas atsaucās saldumu zīmola "Laima" aicinājumam uzstādīt šo nebijušo rekordu.

Ikvienai pasākuma dalībniecei bija iespēja doties ekskursijā pa "Laimas" šokolādes muzeju un izzināt "Laimas" vēsturi un šokolādes izgatavošanas procesu, kā arī nodoties sarunām un iepazīties ar dažādu paaudžu vārda māsām. Jaunākā pasākuma dalībniece bija Laimiņa, kurai ir tikai 3 mēneši.

"Patīkamākais novērojums no pasākuma – Laimas ir katrā paaudzē, un tas ir neizzūdošs vārds, kas varbūt nav tik populārākais, toties ar īpašu nozīmi. Mēs Laimas vārdu izvēlējāmies tā simbolizēto vērtību – Laimes mātes un senlatviešu Laimas simbolu dēļ. Mēs esam laimīgi, ka mūsu ģimenē ir Laima. Vakardien arī vēl pārliecinājāmies, Laimas vārda diena var būt arī garšīga un salda," stāsta 3 mēnešus vecās Laimas tēvs Vladimirs Seļms.

Kā ziņots iepriekš, Latvijā mīlētākais saldumu zīmols "Laima", gaidot savu vārda dienu, aicināja dažāda vecuma Laimas pieteikties īpašam rekordam – visvairāk Laimu vienuviet. Par godu šiem svētkiem, rekords tika uzstādīts īpašā pasākumā 11.februārī "Laimas" šokolādes muzejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)