Banner 980x90

Uzzini vairāk par lāzerepilāciju

Pludmales sezona tuvojas ar katru dienu, tāpēc aktuālāks kļūst jautājums, kā tai sagatavot savu ķermeni. Viena lieta, par ko īpaši satraucas dāmas, ir figūra un ziemā uzkrātie tauciņi, bet otra tikpat nopietna tēma ir cīņa ar nevēlamajiem matiņiem. Ikviena sieviete zina, ka ir ļoti grūti atrast patiesi efektīvu, sev piemērotu metodi matiņu likvidēšanai, kas neradītu tādus nevēlamus blakusefektus kā sāpes, ieauguši matiņi, pārmērīgi ātra matiņu ataugšana. 

Lāzerepilācija ir matiņu likvidēšanas metode, kas daudzām sievietēm ir viesusi cerību beidzot iegūt to, pēc kā viņas tik ļoti ilgojas – gludu ādu ilgu laiku, matiņu likvidēšanu bez sāpēm un bez ieaugušiem matiņiem. Zinām, tas izklausās lieliski! Skaidrs, ka tam ir arī sava cena, lāzerepilācija nav lēta. Tomēr, skatoties ilgtermiņā, tā ir laba investīcija savā komfortā un izskatā. 

Efektīva un saudzīga matiņu likvidācija
Lāzerepilācija veic matiņu likvidēšanu ar gaismas staru. Lielas jaudas un noteikta viļņa garuma gaisma spēj iznīcināt matiņus uz ilgāku laiku. Procedūras laikā tiek iznīcināts mata sīpoliņš, nekaitējot apkārtējiem audiem. Iekārtā integrētā dzesēšanas sistēma garantē drošu un nesāpīgu ādas apstrādi, vienlaikus arī sargājot ādu no bojājumiem. 

Protams, lai procedūra būtu maksimāli droša un efektīva, vislabāk doties pie šīs jomas speciālistiem, kuri strādā ar jaunākajām un jaudīgākajām iekārtām, piemēram, aleksandrīta lāzeru. Viena no klīnikām, kas ar to strādā, ir lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic". Vairāk par lāzerepilāciju šajā klīnikā varat uzzināt mājaslapā eraesthetic.lv.

Lāzerepilācija piemērota visa veida, biezuma un krāsas matiņu likvidēšanai. Tā spēs tikt galā arī ar gaišiem matiņiem. Protams, var atšķirties procedūru skaits, kas nepieciešams, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, jo to ietekmē individuālie faktori, arī hormonālais fons.

Vairs nekādu ieaugušu matiņu
Viens no ļoti būtiskiem ieguvumiem, ko novērtē visi, kuri izmēģinājuši lāzerepilāciju, ir fakts, ka matiņi vairs neieaug. Tradicionālās matiņu likvidēšanas metodes visbiežāk nes līdzi šo nepatīkamo blakusefektu  ieaugušus matiņus. Tie ir gan neestētiski, gan sāpīgi. Lāzerepilācija ļauj sekmīgi tikt galā ar šo problēmu. Jau pēc vienas vai divām lāzerepilācijas procedūrām matiņi vairs neieaug, izzūd plankumiņi, izsitumi, ievērojami uzlabojas ādas izskats.

Pēc lāzerepilācijas kursa jāveic tikai profilakse
Pēc tam, kad iziets lāzerepilācijas kurss (vidēji tās ir 36 procedūras) un sasniegts paliekošs efekts, profilaktiskas lāzerepilācijas procedūras nepieciešamas tiešām reti. Tā var būt viena reize 46 mēnešu laikā vai pat tikai reizi gadā, viss atkarīgs no individuāliem faktoriem. Tas nozīmē, ka, laikus izejot lāzerepilācijas kursu, pludmales sezonas laikā var aizmirst par intensīvu cīņu ar nevēlamiem matiņiem. 

Lāzerepilācija der visām ķermeņa zonām
Ar lāzerepilāciju efektīvi var apstrādāt jebkuru ķermeņa zonu. Jaunākās paaudzes lāzerepilācijas iekārtas ir gana jaudīgas un arī saudzīgas, lai tiktu galā ar liekajiem matiņiem uz sejas, padusēs, bikini zonā, uz rokām, kājām, muguras un vēdera zonā. Sievietes visbiežāk izvēlas apstrādāt augšlūpu, paduses un bikini zonu. Arī vīrieši mēdz izvēlēties ar lāzerepilācijas metodi likvidēt matiņus, piemēram, uz muguras, pleciem vai padusēs. 

Kas jāievēro pirms lāzerepilācijas
Lai lāzerepilācija būtu sekmīga un sniegtu gaidīto efektu, ir svarīgi pirms procedūras ievērot dažus būtiskus nosacījumus.
• Grūtniecēm procedūra netiek veikta, bet, ja baro bērnu ar krūti, lāzerepilācija ir atļauta.
• Pirms procedūras epilējamajā zonā matiņi ir jānoskuj. Uz sejas to darīt nav nepieciešams.
• 1 nedēļu pirms procedūras nedrīkst sauļoties, izmantot pašiedeguma līdzekļus un saules aizsargkrēmu ar SPF lielāku par 30.
• Mēnesi pirms procedūras matiņus nedrīkst raustīt un epilēt, drīkst izmantot metodes, kas saglabā matiņa sakni.

Protams, var būt vēl kādi citi nosacījumi, kas jāievēro. Par tiem noteikti savlaicīgi informēs lāzerepilācijas speciālists. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)