Banner 980x90

Vai zināt, kādās situācijās virsmatracis ir noderīgs un kā izvēlēties piemērotāko?

Foto: Stocksnap.io
Foto: Stocksnap.io
Labs miegs ir viens no galvenajiem labas veselības un lieliska izskata priekšnosacījumiem. Lai kārtīgi izgulētos pa nakti vai dienas laikā izbaudītu kvalitatīvu spēka snaudu, nepieciešama laba un ērta guļvieta. Gadījumā, ja Jūsu gulta savu laiku jau ir nokalpojusi, taču pašlaik nav pieejami līdzekļi jaunas gultas vai matrača iegādei, lielisks risinājums miega kvalitātes nodrošināšanai ir virsmatracis. Sīkāk par priekšrocībām, ko sniedz virsmatrači un kā izvēlēties Jums piemērotāko virsmatraci, uzziniet raksta turpinājumā!

Paldies, bija labi, bet laiks pārmaiņām
Gadi nesaudzē nevienu un neko – tāpat kā mēs, cilvēki, novecojam, tā arī priekšmeti, instrumenti un mēbeles nolietojas un zaudē savu kvalitāti. Ja nazi vēl var uzasināt un atkal izmantot virtuves darbos, tad guļvietu ar sabužināšanu atjaunot nav iespējams. Uz izgulēta matrača gulēt nedrīkst, lai neapdraudētu muguras veselību, tādēļ tad, kad gultasvieta sāk kļūt neērta, jādomā, ko darīt lietas labā. Lielisks risinājums ir nesen popularitāti guvušie virsmatrači. Virsmatrači, kā jau to nosaukums saka priekšā, ir matrači, ko novieto uz gultas virsmas, lai atrisinātu neērtas guļvietas problēmu. Virsmatracis atšķirībā no parastā pamatmatrača ir plānāks, taču sniedz tādu pašu komfortu kā ērta gulta. Kad vecā gultasvieta savu nokalpojusi, tomēr ir pārāk mīļa, lai no tās atvadītos, izmantojiet iespējas, ko sniedz virsmatracis!

Vietas pietiks visiem
Rīkojat ballītes, bieži uzņemat ciemiņus vai paši braucat ciemos uz laukiem? Varbūt Jums pieder viesu nams vai pirts un meklējat risinājumu, kā palielināt guļvietu skaitu, lai varētu piedāvāt naktsmītnes pakalpojumus lielākai cilvēku grupai? Mums ir laba ziņa! Virsmatracis nodrošina ērtības ne tikai gultā, bet arī uz grīdas, tādēļ varēsit to izmantot visdažādākajos veidos:
• uz virsmatračiem izguldot ballītes apmeklētājus, draugus un radus, kas atbraukuši ciemos;
• uz sava virsmatrača nakšņojot pie radiem vai draugiem laukos;
• izkārtojot virsmatračus viesu namā uz grīdas kā papildus guļvietas apmeklētājiem.

Virsmatracis asaras sezonā ir izcila alternatīva piepūšamajiem peldmatračiem vai plānajiem jogas paklājiņiem, runājot par nakšņošanu teltī, jo virsmatracis sniegs gultas komfortu, tādēļ Jūs būsiet izgulējies un nekādi priežu čiekuri vai zem telts palikušie kukuržņi nespēs izbojāt miegu.
Foto: Lonas.lvFoto: Lonas.lv


Punktiņi uz "i"
Iepriekš minētie ieguvumi nav vienīgie, virsmatrači ienesīs Jūsu dzīvē. Papildus ērtībām:
• virsmatracis ir plāns, tādēļ viegli paceļams un pārvietojams;
• biezuma dēļ virsmatrači cenas ziņā ir daudz lētāki nekā parastie matrači un gultas;
• virsmatracis ir kompakts, tādēļ neaizņem daudz vietas;
• pateicoties sniegtajam komfortam, virsmatrači cenas jomā ir daudz izdevīgāki nekā jebkura to alternatīva.

Ņemot vērā visus pozitīvos aspektus un ieguvumus, ko sniedz virsmatrači, cenas, par kādām tie iegādājami, ir ļoti izdevīgas un salīdzinoši zemas. Tomēr ņemiet vērā, ka, palielinoties pieprasījumam pēc virsmatračiem, cenas var augt, tādēļ pasteidzieties iegūt savu virsmatraci savlaicīgi!
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
Īsa pamācība virsmatrača izvēlē
Lai zinātu, kāds virsmatracis Jūsu gultai būtu vispiemērotākais, nepieciešams nomērīt esošās guļvietas izmērus un izvēlēties virsmatrača pildījumu. Jāpiebilst, ka atkarībā no tā, cik biezi un ar ko ir pildīti virsmatrači, cenas variē 35–108 eiro robežās, tādēļ rūpīgi izpētiet, kas jums nepieciešams, jo tas ir ilgtermiņa ieguldījums gan jūsu mājvietas, gan veselības jomā.

Vietējie labumi par izdevīgām cenām
1993. gadā Lietuvā tapis ģimenes uzņēmums "Lonas", kura piedāvājumā ir svarīgākās guļamistabas iekārtas – gultas un to redeles, spilveni, pufi, matrači un virsmatrači. Cenas ir samērīgas, savukārt kvalitāte – augsta. "Lonas" ražojumus iespējams iegādāties ne tikai viņu salonos, bet arī internetveikalā. Pieejama arī piegāde uz Latviju. Sīkāku informāciju un uzņēmuma piedāvājumu apskatiet "Lonas" mājaslapā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)