Banner 980x90

Valmierā vēlas attīstīt "radošo kvartālu"; pašvaldība piedāvā nomāt telpas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 27.oktobra Valmieras pilsētas pašvaldības domes sēdē apstiprināts nolikums telpu nomas tiesību izsolei Mākslinieku ielā 2 Valmierā (bijusī Valmieras Mākslas skola) ar mērķi tajās veikt radošas nodarbes, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Potenciālie nomnieki aicināti piedāvāt redzējumu, kā telpas izmantot radošām nodarbēm. Tām jākļūst par kultūras un radošo industriju pārstāvju darba un pulcēšanās vietu, kur attīstīta radošā uzņēmējdarbība un izglītības piedāvājums. Tāpat ēkai jābūt pieejamai plašākai sabiedrībai, attīstoties kā "radošajam kvartālam". 

Plānots, ka telpu izmantošana radošām nodarbēm sekmēs jaunu sadarbības formu veidošanos, piesaistīs māksliniekus, veicinās mūsdienīgas un intelektuālas kultūrvides attīstību pilsētā. Tāpat tā rosinās iedzīvotāju un viesu iesaistīšanos un līdzdalību, veidojot "tiltus" starp mākslu, zinātni un uzņēmējdarbību, laikmetīgo un kultūras mantojumu, sniegs iespējas jaunajiem, kā arī jau atzītiem māksliniekiem attīstīt idejas.

Interesenti aicināti pieteikties līdz 6.decembrim.

Īpašumā ir divas ēkas ar kopējo telpu platību 610,20 m2 un 132,70 m2, kā arī zemes vienība ar kopējo platību 6317 m2.

Plašāka informācija par īpašuma izsoli pieejama Valmieras pilsētas pašvaldības mājaslapas "www.valmiera.lv" sadaļā "Pašvaldība" – "Izsoles", zvanot pa tālruni 64228430 vai 25618630, kā arī rakstot evija.stracinska@valmiera.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)