Banner 980x90

Valodu kursi uzņēmuma izaugsmei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svešvalodu apguve ir lieliska iespēja pilnveidoties – gan uzlabojot atmiņu, gan attīstot komunikācijas prasmes ar citu tautu pārstāvjiem, tādējādi paaugstinot konkurētspēju darba tirgū un kvalifikāciju darbavietā. Arī uzņēmumam spēja sekmīgi sazināties vairākās valodās ir ļoti nozīmīga un norāda uz tajā strādājošo speciālistu profesionalitāti, jo biznesā valodu zināšanas apliecina eksportspēju – gatavību konkrētajam mērķa tirgum. Specializētie vai intensīvie valodu kursi un semināri, lietišķās svešvalodas kursi, latviešu valoda sekmīgiem darījumiem – tie ir tikai daži no ceļiem uz uzņēmējdarbības izaugsmi.

Valodu kursi uzņēmumu un iestāžu darbiniekiem
Nav svarīgi, vai spējat pajautāt: "Vai Jūs runājat angliski?", vai arī protat citēt komerclikumu kādā no svešvalodām. Valodu kursi uzņēmumiem tiek piedāvāti gan bez zināšanām svešvalodā, gan ar augstām valodas priekšzināšanām. Mācības tiek nodrošinātas gan individuāli, gan nelielās grupās, kuras tiek veidotas pēc svešvalodu zināšanu audita rezultātiem. Tā, lai vienā grupā būtu dalībnieki ar līdzīgām priekšzināšanām. Mācību programma, kursu specifika, nodarbību laiks, vieta un intensitāte vienmēr tiek saskaņota ar klienta pārstāvi. Uzņēmums regulāri saņem arī atskaites par tā studentu nodarbību apmeklējumu un katra dalībnieka zināšanu progresu. Mācībās, izmantojot interaktīvu un efektīvu mācību metodiku, tiek panākts straujš zināšanu progress.

No lietišķās valodas līdz terminoloģijas apguvei
Strādājot daudzās uzņēmējdarbības jomās, ir nepieciešamas specifiskas valodas zināšanas, tāpēc uzņēmumi personālam bieži nodrošina tieši specializētus kursus un seminārus. Šādās mācībās ir iespēja:
- apgūt vai uzlabot lietišķo valodu, banku un finanšu valodu;
- uzlabot svešvalodas lietojumu, vadot sanāksmes, prezentācijas un apspriedes;
- pilnveidot vārdu krājumu un frazeoloģiju mārketinga, personālvadības vai lietvedības jomā;
- attīstīt tūrisma un viesmīlības jomā strādājošo speciālistu vārdu krājumu un valodas lietojumu;
- apgūt vai pilnveidot kādas konkrētas nozares terminoloģiju (medicīnā, tehnikā, jurisprudencē u. c.).

E-mācības ir mūsdienīgs un efektīvs valodu mācību risinājums
Nodrošinot svešvalodu e-mācības, sekmēsiet uzņēmuma darbinieku profesionalitāti, kā arī veicināsiet viņu lojalitāti. Turklāt katram studentam ar šās metodes palīdzību ir iespēja attīstīt visas valodas prasmes: runāšanu, klausīšanos, rakstīšanu un lasīšanu.

Lai valodas apguve būtu saistošāka
Mūsdienās pastāv neskaitāmas alternatīvas vienkāršai vārdu iegaumēšanai svešvalodā, jo valodu skolas spēj piedāvāt interaktīvas un aizraujošas valodu mācību metodes un pieejas. Piemēram, "Skrivanek Baltic" Valodu skola piedāvā saviem studentiem piedalīties sarunu klubā "Spēles ar valodu", kurā notiek gan lomu spēles, gan diskusijas pāros un grupās, tāpat arī galda spēles un viktorīnas. Šis uzņēmums svešvalodu mācībās izmanto patentēto EFFECTO metodi, kas ir izstrādāta īpaši "Skrivanek Grupas" valodu skolām un kuras pamatā ir interaktīva valodas izmantošana praktiskās situācijās.

Izmantojiet interaktīvo svešvalodu mācību metodi, piesakiet kursus "Skrivanek Baltic" Valodu skolā un uzlabojiet savu darbinieku valodu zināšanas! Starptautiskais valodu uzņēmums "Skrivanek Baltic" ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. Tas ir starptautiskā uzņēmuma "Skrivanek Grupa" daļa, kas nodrošina kvalitatīvus tulkojumus un valodu mācības uzņēmumos visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)