Banner 980x90

Valsts asinsdonoru centra izbraukumi

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) mudina aktīvi ziedot visu asins grupu donorus un aicina donoru kustībā iesaistīties arī jaunus donorus, jo no cilvēku atsaucības ir atkarīgas daudzu smagi slimu pacientu dzīvība, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Valsts asins donoru centra Sabiedrisko attiecību nodaļa.

"Šobrīd VADC īpaši lūdz atsaukties 0 rēzus negatīvās, A rēzus pozitīvās, B rēzus pozitīvās un B rēzus negatīvās grupas donorus, jo  palielinājies ārstniecības iestāžu pieprasījums pēc šo asins grupu komponentiem," pauž VADC Donoru nodaļas vadītāja Tamāra Kļaveniece.

Valsts asinsdonoru centra izbraukumi šonedēļ:
6.septembrī - DHL Latvia, Plieņciema iela 35, Mārupe, Mārupes novads, no plkst.10.00 līdz 13.00.

Specializētā donoru autobusa izbraukumi:
2.septembrī - Dailes teātris, Rīga, Brīvības iela 75, no plkst.11.00 līdz 15.00;
4.septembrī -  Alfa, Rīga, Brīvības gatve 372, no plkst.11.00 līdz 15.00;
5.septembrī  - Tallink Latvija, Rīga, Eksporta iela 3A, no plkst.10.00 līdz 14.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)