Banner 980x90

Vasarā Rīgā vairākkārt pļaus latvāņus

Foto: Riga24.lv
Foto: Riga24.lv
Rīgas domes Mājokļu un vides departaments (MVD) šajā vasarā iecerējis trīs reizes pļaut Rīgas pašvaldības teritorijā augošos latvāņus, aģentūru LETA informēja departamentā.

Šobrīd procesā ir iepirkums par Rīgas un Rīgas apkaimes zemes īpašumos esošo latvāņu ierobežošanu. Iepirkuma uzvarētāju plānots noskaidrot tuvāko nedēļu laikā.

Latvāņi Rīgā tiks pļauti trīs reizes veģetācijas periodā līdz septembrim. Saskaņā ar plānoto līgumu Sosnovska latvānis, kas ir invazīva augu suga, kas Latvijā ieviesta 20.gadsimta otrajā pusē, tiks izpļauts Rīgas apkaimes teritorijās - Ziepniekkalnā, Dārziņos, Rumbulā, Ķengaragā, Torņakalnā, Bukultos, Dreiliņos, Skanstē un Zolitūdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)