Banner 980x90

Vecpuišu ballīte, kas noraus jums jumtu!

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vecpuišu ballīte strauji tuvojas, bet nav vēl plāns, kā izklaidēties un pārbaudīt vecpuisi? Uzspēlējat peintbolu vai airsoftu - īstu veču spēles!

Vecpuišu ballīte GUNSnLASERS izklaides parkos
Vecpuišu ballīte ir jautrs, bet vienlaikus izaicinājumiem piepildīts pasākums. It sevišķi, ja organizēšanas darbus uzsāk pēdējā mirklī. Lai samazinātu sev pienākumus un vienkārši izbaudītu pasākuma norisi, izklaidējoties kopā ar vecpuisi un draugiem, izvēlies peintbola, lāzertag vai airsoft spēli GUNSnLASERS izklaides parkos!

GUNSnLASERS parku priekšrocības:
• labiekārtoti un apgaismoti āra un iekštelpu laukumi no 120m² līdz 2600m²;
• pieejami smieklīgi kostīmi vecpuisim – supervaronis, zaķis, balerīna, cietumnieks u.c.;
• 4 ērti sasniedzamas lokācijas Rīgā – Andrejsala, Mežaparks, Jugla un Zaķusala;
• bezmaksas autostāvieta parku teritorijā;
• labiekārtotas piknika vietas ar soliņiem, galdu un grilu gaļas cepšanai;
• pieredzējuši instruktori, kas rūpēsies par jautrību visas spēles garumā;
• ļoti labas klientu atsauksmes.

Foto: GUNSnLASERS.lvFoto: GUNSnLASERS.lv


Pie GUNSnLASERS vecpuišu ballīte izdosies un būs reāls action – spēles instruktors būs padomājis par interesantu misiju, piemēram, "Trāpi vecpuisim", "Uzvelc mastā karogu", "Izdzīvo pēdējais", "Noķer tīģeri" u.c. Ja gribas pārbaudīt vecpuiša spēku, izturību, slāpju slieksni un veiklību, peintbols vai airsofts būs 100% piemērota aktivitāte.

Airsofts
Reālu kaujas ieroču kopijas (mats matā atgādina īstus šaujamos), kas šauj ar aptuveni 6mm lielām plastmasas lodītēm. Trāpījums ir precīzs līdz pat 60m attālumam. Lai izvairītos no nedaudz sāpīga trāpījuma, nāksies skriet, slēpties un līst pa tranšejām.

Vairāk par airsoft lasi šeit!

Foto: GUNSnLASERS.lvFoto: GUNSnLASERS.lv
Peintbols
Vecpuišu ballīte un peintbols ir visai populāra kombinācija, kuras laikā visiecienītākā misija ir trāpīt pasākuma galvenajam varonim. Lai vecpuišu ballīte būtu neaizmirstama un iespaidīga, papildus var dabūt automātiskos peintbola ieročus, dūmu sveces un sprādziena granātas. Tas viss, lai gūtu lielāku azartu un būtu soli priekšā pretiniekam.

Cenas un citu noderīgu info skaties te!


Vai papildus nepieciešami vecpuišu ballītes uzdevumi?
Nav noslēpums, ka ne visi ir gana ekstraverti, lai piekristu dažādiem amizantiem uzdevumiem, ko sagatavojuši draugi. Tāpēc pirmais uzdevums ir aprunāties ar dienas galveno varoni, uz ko viņš ir gatavs. Iepazīsties ar ne tik trakiem, bet gana smieklīgiem uzdevumiem!

Smieklīgākie un interesantākie vecpuišu ballītes uzdevumi
Foto orientēšanās nezināmā pilsētā – Tev jāsafotografē interesanti pilsētas elementi, piemēram, mājas siena ar grafiti, veikala durvis, soliņš parkā, pietura u.tml. Un fotogrāfijas jāapvieno ar leģendu, iepinot tajā netiešas norādes uz vietas adresi. Sadaloties divās vai vairākās komandās, orientēšanās mērķis ir pirmajiem nonākt aprakstītajās vietās un uzņemt visiem kopīgu selfiju. Šo interesantāk darīt pilsētā, kurā neviens no jūsu kompānijas nedzīvo (tas būs godīgāk pret pārējiem).
Lētas lietas iemainīšana pret vērtīgāku – vecpuiša uzdevums konkrētā laika posmā, piemēram, 30 minūtēs, ir nevērtīgu lietu, ko jūs būsiet sagatavojuši, iemainīt pret vērtīgāku, dodoties klāt uz ielas pie nepazīstamiem cilvēkiem. Lai būtu smieklīgāk un vecpuisim nāktos izmantot visu savu drosmi, sākuma lieta var būt pūkaini roku dzelži.
Slēpošana cauri pilsētas ielām – kurš teicis, ka vasarā nedrīkst slēpot pa Vecrīgas bruģi? Sagatavojiet vecpuisim vecas koka slēpes un aiziet uz iecienītāko bāru!
Slepenie vecpuišu ballītes uzdevumi – lai vakara gaitā iesaistītos visi ballītes viesi, ne tikai vecpuisis, sagatavoto slepenus uzdevumus visiem, piemēram, tostu teicējs (uzsauc vienu tostu pēc otra par vecpuisi un līgavu), atmiņu stāstītājs (nemitīgi atceras piedzīvotus mirkļus ar vecpuisi), laulību joku plēsējs (jāsagatavo anekdotes par laulības dzīvi un būšanu vīra godā), padomdevējs (tas, kurš labāk zina, kā būt labam vīram) u.c. Pārējie nedrīkst zināt par to, kādu uzdevumu katrs no jums izpilda. To var atklāt tikai vakara izskaņā un pasniedzot balvu tam, kurš bijis visnoslēpumainākais.
Pašreklāmas video rullītis – lai vecpuisis savai jaunajai sievai ik pa laikam varētu atgādināt, cik ir lielisks vīrietis, viņam jāierunā pašreklāmas rullītis. Vienlaikus šāds dažu sekunžu klipiņš būs forša dāvana līgavai. Dodiet viņam vaļu izpausties un lielīt sevi, cik uziet!
Survival kit – katram vīrietim ir nepieciešams slepens "pirmās palīdzības" komplekts. Sagatavojiet lādi ar kādu dzērienu un smieklīgiem novēlējumiem vai senām fotogrāfijām vai atgadījumiem, ar kuriem vecpusis nelepojas, un visi kopā aprokat. Pēc gada, svinot papīra kāzas, tādā pat kompānijā varēsiet lādi atrakt un paskatīties, kas vēl no tās palicis.
Vecpuiša apģērbšana – par konkrētu budžetu, piemēram, 20 eiro līdz 30 eiro jūsu uzdevums ir saģērbt vecpuisi second-hand veikalā, izvēloties smieklīgu un varbūt pat nedaudz apkaunojošu apģērbu.

Šādu aktivitāšu sagatavošana prasa laiku, tādēļ neatliec to uz pēdējo nakti! Savukārt par adrenalīna pilnu aktivitāti parūpēsies GUNSnLASERS.


Piesaki vecpuišu ballīti GUNSnLASERS parkā:
• aizpildot kontaktformu mājaslapā;
• rakstot e-pasta vēstuli uz info@gunsnlasers.lv
• rakstot ziņu Airsoft Facebook vai Peintbola Facebook lapā;
• zvanot pa tālruni 27 274 646!

Vecpuišu ballīte pie GUNSnLASERS – tas ir azarts, cīņas gars un īstas vīru izklaides. Mēs jūs izaicinām. Tiekamies spēles laukumā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)