Banner 980x90

VEF pievienojas amerikāņu uzbrucējs Robinsons

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" parakstījusi līgumu ar amerikāņu spēka uzbrucēju Entveinu Robinsonu, vēsta komandas "Twitter" konts.

"VEF Rīga" sarunas ar Robinsonu bija nonākušas finiša taisnē, taču nu līgums parakstīts oficiāli.

Pagājušo sezonu 29 gadus vecais Robinsons pavadīja Itālijas A sērijas klubā Brindisi "Enel", kurā nākamsezon spēlēs pagājušā gada Latvijas kluba "Ventspils" amerikāņu leģionārs Folerins Kempbels. "Enel" komandas labā Robinsons pērn guva vidēji 12,9 punktus, kā arī izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas.

Pēc karjeras Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgā Robinsons uz Eiropu pārcēlās 2007.gadā, spēlējot Francijā, Turcijā un Itālijā.

Robinsons 2010.gadā kopā ar Šolē "Basket" vienību kļuva par Francijas čempionu.

"VEF Rīga" komandā nākamsezon nespēlēs vairāki iepriekšējās sezonas līderi. No komandas aizgājis amerikānis Ērls Roulends, kā arī lietuvieši Antans Kavaļausks un Donāts Zavacks. Tāpat karjeru Spānijā turpinās Dairis Bertāns, bet vēlmi pamesti komandu izteicis Kaspars Bērziņš.

Aizvadītās sezonas Latvijas Basketbola līga (LBL) finālsērijā "VEF Rīga" uzvarēja "Ventspils" komandu ar rezultātu 4-1, valsts čempionu titulu izcīnot trešo reizi pēc kārtas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)