Banner 980x90

"VEF Rīga" basketbolisti "Arēnā Rīga" centīsies kļūt par LBL čempioniem

Pirmdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) fināla piektajā spēlē "VEF Rīga" savā laukumā uzņems BK "Ventspils" un izcīnot uzvaru "Vefiņš" kļūs par Aldaris LBL čempioniem, pilsētas informācijas portāls Riga24.lv uzzināja basketbola klubā "VEF Rīga".

"VEF Rīga" kapteinis Kristaps Janičenoks atklāja noskaņojumu komandā pirms piektās finālspēles: "Spēlēsim Rīgā, kas, cerams, būs kā papildus motivācija. Katrā ziņā uz spēli iesim ar vienu domu - uzvarēt. Nešaubos, ka arī Ventspils grib uzvarēt. Ļoti ceru, ka viss piepildīsies tā, kā iecerēts un spēsim pielikt punktu sezonai."

Janičenoks gan piebilst, ka nedrīkst par zemu novērtēt ventspilniekus:"Lai arī gados jauna, taču Ventspils ir meistarīga komanda. To, ka viņi nepadosies, tas ir 100% skaidrs. Domāju, ka reti kurš gribētu padoties tad, kad vēl notiek cīņa par valsts čempiona titulu. Nav profesionāla sportista, kurš padotos tādā situācijā, tāpēc domāju, ka spēle būs spraiga un notiks cīņa līdz pat pēdējai minūtei."

Pirmo reizi Rīgā kādas citas pilsētas komandas sastāvā spēlēs Ventspils aizsargs Sandis Valters, kurš turklāt iepriekšējās sezonās spēlēja VEF sastāvā. Janičenoks atklāj savas domas par to, kā rīdziniekiem vajadzētu uzņemt Valteru: "Līdzjutējiem Sandis būtu jāuzņem kā spēlētājs, kurš devis lielu ieguldījumu VEF klubam un Latvijas basketbolam. Tātad tikai ar prieku un ovācijām - citu variantu tur nav. Jāizrāda cieņa cilvēkam, kurš daudz darījis šī kluba labā."

Pēc pirmajām četrām LBL fināla spēlēm "VEF Rīga" ir izvirzījusies vadībā ar 3-1, nonākot vienas uzvaras attālumā no Latvijas čempionu titula izcīnīšanas. Iepriekšējā finālspēlē sestdienas, 25.maija vakarā, Ventspilī pārāki ar 78:69 bija "vefieši", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Spēles sākums "Arēnā Rīga" plkst.19.30, tiešraide LTV7 kanālā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)