Banner 980x90

"VEF Rīga" pievienojas treneris Jevgēnijs Kosuškins

Trešdien, 24.jūlijā, Latvijas čempionvienība basketbolā ir parakstījusi līgumu ar Eiropas čempionātā sudrabu izcīnījušās Latvijas U-20 valstsvienības treneri Jevgēniju Kosuškinu, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa.

"Man ir liels prieks pievienoties "VEF Rīga" komandai. Uzskatu, ka tas ir pagodinājums strādāt, manuprāt, labākajā Latvijas basketbola vienībā kopā ar izciliem treneriem," atzina Jevgēnijs Kosuškins.

Savā basketbolista karjerā Kosuškins pārstāvējis tādus klubus kā "Ventspils", "Valmiera", "Barons/LMT Rīga", "Liepājas Lauvas" un "Jūrmala/ Fēnikss". Trenera gaitas uzsācis 2010.gadā "Liepājas Lauvas" komandā, pēc tam strādājis arī "Jūrmala/ Fēnikss", šogad apstiprināts par Latvijas U-20 galvenā trenera asistentu un nupat Eiropas čempionātā izcīnījis sudraba medaļas.

"VEF Rīga" ir gandarīta par treneru korpusa papildinājumu ar šo latviešu speciālistu. Jauns, motivēts treneris ar milzīgām analītiskām spējām un ievērojamu basketbola pieredzi laukumā, un zināšanām par Eiropas basketbolu, kurš ir gatavs daudz strādāt un to darīt tieši pieredzējušu "VEF" treneru kolektīvā. "VEF Rīga" vadība ļoti augstu vērtē Jevgēnija trenera potenciālu un motivāciju būt un augt ar "VEF".

Līdz ar Kosuškina piesaisti čempionvienība turpina iepriekš iesākto ne tikai spēlētāju, bet arī jaunu treneru gatavošanu augsta līmeņa sacensībās, tādējādi dodot nenovērtējamu ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)