Banner 980x90

Vēl nedēļu var iesniegt projektus LabieDarbi.lv oktobra konkursam

Šā gada astoņos mēnešos ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv finansiālu atbalstu realizēts jau 21 projekts par kopējo summu 88 129 eiro. "Esam palīdzējuši tapt filmai par Mārtiņu Freimani, kā arī snieguši atbalstu jaunajai un talantīgajai sportistei Intai Lapsiņai startam Latvijas un Lietuvas motokrosa čempionātos "Quad" klasē. Ar LabieDarbi.lv atbalstu ir realizēts jauniešu sapnis par Ludzas TV izveidi, un īstenotas vēl daudzas citas labas ieceres," norāda J. Šļihta.


Par LabieDarbi.lv
AS "4finance" zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošināt iespēju ikvienam saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai. Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros, nepilnu četru pastāvēšanas gadu laikā ar iniciatora SMScredit.lv atbalstu saziedots jau vairāk nekā 1000 000 eiro. 

Papildu informācija

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)