Banner 980x90

Vēl tikai vienu dienu var nobalsot par septembra LabieDarbi.lv finālistiem

"Pašreiz vadībā ir izvirzījušies četri projekti, par katru no tiem ir atdotas vairāk nekā 4000 balsu, taču atbalstītāju skaits ir ļoti līdzīgs, tādēļ tieši pēdējā dienā izšķirsies, kurš no projektiem savāks visvairāk atbalstītāju un kļūs par balsojuma līderi. Taču iespējas uzvarēt joprojām ir visiem septembra finālistiem," stāsta projekta LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta.  

Septembra balsojumā par iespēju iegūt finansējumu savas idejas realizēšanai no labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv kopumā cīnās 10 projekti. Starp tiem ir iecere izveidot rotaļlaukumus Liepājā un Rīgā, atbalstīt mazo Mālpils iedzīvotāju centienus vingrot jautrāk, palīdzēt korim "Pernigele" nokļūt uz 55. Austrālijas latviešu kultūras dienām, sekmēt saksofonista Riharda Ozoliņa iespējas attīstīt talantu ar jauna instrumenta iegādi, kā arī citi septembra finālisti. 

"Noteikti ir vērts balsot arī pēdējā dienā, jo ir bijuši gadījumi, kad tieši tajā kādas iniciatīvas atbalstītāji aktivizējas un projekts iegūst finansējumu," atbalstīt savus favorītus mudina J. Šļihta. Viņa atgādina, ka to var izdarīt labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mājaslapā, kā arī portālu Inbox.lv un Draugiem.lv īpaši izveidotajās LabieDarbi.lv balsošanas platformās.

Šā gada astoņos mēnešos ar labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv finansiālu atbalstu realizēts jau 21 projekts par kopējo summu 88 129 eiro. "Esam palīdzējuši tapt filmai par Mārtiņu Freimani, kā arī snieguši atbalstu jaunajai un talantīgajai sportistei Intai Lapsiņai startam Latvijas un Lietuvas motokrosa čempionātos "Quad" klasē. Ar LabieDarbi.lv atbalstu ir realizēts jauniešu sapnis par Ludzas TV izveidi un īstenotas vēl daudzas citas labas ieceres," norāda J. Šļihta.

Par LabieDarbi.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)