Banner 980x90

Vēlreiz izsludina konkursu uz vakanto Stradiņa slimnīcas valdes locekļa vietu

Riga24.lv
Riga24.lv
Veselības ministrija vēlreiz izsludinājusi konkursu uz vakanto Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas valdes locekļa vietu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentiem jābūt ar augstāko izglītību medicīnā, kā arī vismaz piecu gadu pieredzi vadošā amatā veselības jomā vai vismaz piecu gadu pieredzi vadošā amatā, kas nodrošina kompetences un zināšanas, kuras nepieciešamas, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā.

No pretendentiem tiek prasīta arī praktiskā darba pieredze ārsta profesijā vai veselības aprūpes iestāžu vadībā.

Savu pieteikumu un nepieciešamos dokumentus pretendenti var iesūtīt līdz 21.novembrim.

Vairāk informācijas par prasībām un iesūtāmajiem dokumentiem var atrast "Latvijas Vēstnesī".

Jau ziņots, ka iepriekšējā reizē, kad tika meklēts Stradiņa slimnīcas valdes loceklis, nominācijas komisija virzīja Slimību profilakses un kontroles centra vadītājas vietnieku Dzintaru Mozgi, kurš savu kandidatūru vēlāk atsauca.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)