Banner 980x90

Ventspils Augstskola sadarbosies ar RPIVA studiju programmu izveidē un citās jomās

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ventspils Augstskola (VeA) parakstījusi sadarbības līgumu ar Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju (RPIVA), vienojoties veidot sadarbību starp abām augstskolām gan studiju programmu izveidē, gan citās jomās, aģentūru LETA informēja VeA pārstāve Agnese Jēkabsone.

Abas augstskolas plāno sadarboties gan izglītības jomā, tostarp jaunu studiju programmu izveidē, gan zinātniskajā darbībā un inovācijās, gan starptautiskajos kontaktos, kā arī infrastruktūras un cilvēkresursu izmantošanā un informācijas apmaiņā.

Pirms līguma parakstīšanas VeA vadība, visu fakultāšu pārstāvji, kā arī VeA Mūžizglītības centra vadītājs tikās ar RPIVA pārstāvjiem, lai klātienē pārrunātu sadarbības iespējas studiju un zinātniskajā darbībā, informācijas apmaiņā un mūžizglītības jomā. Šī sadarbība ir īpaši svarīga, jo Ventspilī ir arī RPIVA filiāle, tādējādi tiks veicināta kopīga resursu izmantošana, skaidroja Jēkabsone.

VeA pārstāve piebilda, ka noslēgtie sadarbības līgumi ar izglītības iestādēm, zinātniskajām institūcijām un uzņēmumiem sniedz iespēju palielināt VeA konkurētspēju, zinātnes un pētniecības attīstību un resursu, tostarp cilvēkresursu, pilnveidi un stiprināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)