Banner 980x90

Veselības istabu pakalpojumu šogad Rīgā nodrošinās par 25 740 eiro

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Veselības istabu pakalpojumu Rīgā par 25 740 eiro šogad nodrošinās biedrība "Latvijas Sarkanais krusts", liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Rīgas domes Labklājības departaments bija izsludinājis iepirkumu par veselības istabu pakalpojuma nodrošināšanu 2017.gadā Rīgā. Iepirkumā tika saņemts viens pieteikums un pakalpojumu par 25 740 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa nodrošinās "Latvijas Sarkanais krusts".

"Latvijas sarkanais krusts" dibināts 1993.gadā. Tā apgrozījums 2015.gadā bija 7 216 515 eiro un peļņa 232 097 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Latvijā pašreiz darbojas 40 biedrības "Latvijas Sarkanais Krusts" Veselības istabas, no tām piecas atrodas Rīgā.

Veselības istabās pieejamas bezmaksas medmāsas, feldšera vai ārsta konsultācijas par veselīga dzīvesveida nozīmi un slimību profilaksi, atkarības vielu lietošanas ietekmi uz veselību, par medicīnas un pakalpojumu pieejamību dažādām sociālekonomiskajām grupām, sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu pieejamību un psiholoģisku atbalstu. Tāpat tajās iespējams konsultēties par HIV, kā arī veikt bezmaksas HIV eksprestestu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)