Banner 980x90

Viens no BK "Ventspils" līderiem Meiers pārceļas uz "VEF Rīga"

Viens no līdzšinējiem BK "Ventspils" līderiem Mārtiņš Meiers nolēmis karjeru turpināt ventspilnieku sīvāko konkurentu vienībā "VEF Rīga". Līgums ar 24 gadus veco un 2,08 metrus garo centra spēlētāju noslēgts uz diviem gadiem, otrdien, 30.jūnijā, paziņoja "VEF Rīga" klubs.
Kluba valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons atzina, ka basketbolists bijis komandas redzeslokā jau iepriekš un "beidzot mūsu ceļi ir krustojušies". "Mēs viņā kā jaunā latviešu spēlētājā redzam lielu potenciālu, ticam viņa karjeras attīstībai un vēlamies, lai tas notiek VEF un kopā ar VEF," kluba mājaslapā citēts Martinsons.

"Līdz šim nesanāca uzspēlēt "VEF Rīga", nu tāda izdevība man ir dota un tā ir jāizmanto. Turklāt VTB Vienotā līga ir liela iespēja spēlētājam," klubs citē basketbolistu Meieru.

Aizvadītajā sezonā Meiers BK "Ventspils" rindās izgāja laukumā trijos dažādos turnīros. Latvijas Basketbola līgā viņš aizvadīja 29 spēles, vidēji spēlē laukumā pavadīja 14,3 minūtes, guva 8,6 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Deviņās Eiropas kausa izcīņas spēlēs viņam vidēji 12,1 minūtē 4,6 punkti un 2,6 atlēkušās bumbas, bet astoņās Baltijas Basketbola līgas spēlēs – vidēji 15,8 minūtes, 10,5 punkti un 3,1 atlēkusī bumba.

Savas karjeras laikā Meiers vienu sezonu pavadīja Vācijas Bundeslīgas klubā "Mitteldeutscher", kā arī spēlēja Latvijas komandās "Liepājas Lauvas" un "Jūrmala/Fēnikss".

Lapmežciemā augušais M.Meiers iepriekšējos gados regulāri pārstāvējis Latviju starptautiskajā līmenī. Viņš spēlējis Latvijas U-18 un U-20 jauniešu izlasēs, tāpat 18 gadu vecumā piedalījies FIBA rīkotajā Eiropas U-18 Zvaigžņu spēlē. Ar Latvijas valstsvienību viņš piedalījies divos Eiropas čempionātos. Ainara Bagatska vadītās Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā Meiers ir arī šogad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)