Banner 980x90

"Virši-A" investē 940 000 eiro staciju tīkla paplašināšanā un modernizācijā

Rīga, 15.aug., LETA. Degvielas tirgotājs AS "Virši-A" 2018.gada pirmajā pusē investējis 940 000 eiro esošo degvielas uzpildes staciju (DUS) modernizācijā, aģentūru LETA informēja "Virši-A".

No jauna atvērta viena DUS Rumbulā, savukārt rekonstruētas četras DUS Pļaviņās, Ādažos, Cēsīs, kā arī DUS "Arkādijs" Rīgā, Uzvaras ielā. Kopējās investīcijas minēto staciju rekonstrukcijā sasniedza 940 000 eiro.

Īpašas pārmaiņas šī pusgada laikā piedzīvojusi "Virši-A" stacija Cēsīs, kura darbojas jau kopš 2004.gada. Šobrīd DUS "Cēsis" ir viena no modernākajām "Virši-A" stacijām - renovēta ne tikai pati ēka, bet arī pilnībā nomainīti degvielas sūkņi, atjaunota infrastruktūra pie stacijas. DUS veikalā pieejams visplašākais produktu klāsts karstajām uzkodām, smūtijiem, kā arī iespējams nogaršot uz vietas pagatavotu "Virši-A" saldējumu.

"Īstenojot uzņēmuma definēto stratēģiju, turpinām nostiprināt pozīcijas Rīgā un Pierīgā, kā arī rūpējamies par klientu iecienītajām stacijām reģionos," norādīja AS "Virši-A" izpilddirektors Jānis Vība. Viņš arī atzīmē, ko šobrīd degvielas tirgotājs turpina audzēt tirgus daļu gan degvielas, gan preču tirdzniecībā - preču mazumtirdzniecības apgrozījums pirmajā pusgadā, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, audzis par 22,5%, kamēr kopējais mazumtirdzniecības tirgus valstī uzrāda 5,3% izaugsmi.

Šobrīd "Virši-A" tīklā ir 57 DUS, no kurām 53 ir pilna servisa, un tajā strādā vairāk nekā 400 darbinieki visos Latvijas reģionos. "Virši-A" 2017.gadā strādāja ar 148 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 30,7% vairāk nekā gadu iepriekš, uzņēmuma peļņa 2017.gadā sasniedza 3,1 miljonu eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)