Banner 980x90

Virtuves nams SCAVOLINI – itāļu mēbeles pēc pasūtījuma

Nomainot mēbeles mājoklī, mēs varam īstenot ievērojamas pārmaiņas, kas ietekmē ne tikai mūsu komfortu, bet arī to, kā telpas izskatās un kāda ir atmosfēra tajās. Ja esošās viesistabas, vannasistabas vai virtuves mēbeles vairs nešķiet pievilcīgas un savu laiku ir nokalpojušas, ir laiks meklēt ko jaunu. Tiem, kuri augstu novērtē kvalitāti, individuālu pieeju un unikalitāti, piekritīs, ka mēbeles pēc pasūtījuma ir īstais variants – to izvēloties, nekļūdīsies. 
Ko piedāvā Virtuves nams SCAVOLINI?
Virtuves iekārtas – to unikālo un eleganto dizainu veidojuši labākie mēbeļu dizaineri no Itālijas, kā arī SCAVOLINI dizaineri. Veidojot virtuves iekārtas, vērā tiek ņemta ne tikai telpas specifika, bet arī klienta vajadzības un gaume. Virtuves nams palīdzēs īstenot jūsu idejas, neatkarīgi, vai tās būs klasiskas vai netradicionālas. Populārākie dizaina virzieni ir modernā un klasiskā stila virtuves pēc pasūtījuma. 

• Viesistabas mēbeles – mēs palīdzēsim izveidot tieši tādu dzīvojamās istabas iekārtojumu, kas patiks ne tikai pašiem mājiniekiem, bet arī viesiem. SCAVOLINI nodarbojas ar dažādu viesistabas mēbeļu izgatavošanu, tostarp ražo plauktus, kumodes, sekcijas, TV skapīšus, dzīvojamās istabas iekārtas. Izvēloties Virtuves nama pakalpojumus, jūs varēsit būt droši, ka ciemiņi apbrīnos mēbeles telpā un pat vēlēsies uzzināt, kas tās ir izgatavojis. Izsmalcinātās itāļu mēbeles būs lielisks papildinājums ikvienā telpā, neatkarīgi no tās iekārtojuma stila.

• Vannasistabas mēbeles – šī ir telpa, kurā mēs pavadām diezgan daudz laika, veicot dažādas higiēnas procedūras. Iegādājoties mēbeles vannasistabai pie SCAVOLINI, jūs izveidosit iekārtojumu, kas būs ērts un pievilcīgs, turklāt tas radīs telpā patīkamu, relaksējošu atmosfēru, pārvēršot vannasistabu par labsajūtas un atpūtas oāzi. 

• Citas mēbeles virtuvei un ne tikai – Virtuves nams SCAVOLINI piedāvā arī virtuves virsmas, izsmalcināta dizaina ēdamistabu un virtuves galdus, bāra un klasiskos krēslus. 

• Virtuves maisītāji un izlietnes – šķietami ierasti elementi ikvienā virtuvē, taču tie, pareizi izvēlēti, var kļūt pat par interjera dekoriem, kas piesaista uzmanību un glaimo telpas iekārtojumam. Vienlaikus, protams, tiek nodrošināta augstākā līmeņa kvalitāte un funkcionalitāte. 

Ja esat ieinteresēti aplūkot un iegādāties itāļu mēbeles pēc pasūtījuma, ielūkojieties Virtuves nama SCAVOLINI mājaslapā vai iegriezieties mēbeļu salonā Rīgā, Nīcgales ielā 18A.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)