Banner 980x90

Virtuves trauku un piederumu ražotājs "Fissman" investē 60 000 eiro jauna veikala izveidē

Virtuves trauku un piederumu ražotājs "Fissman" ceturtdien, 21.novembrī, atvērs ceturto veikalu Rīgā, investējot 60 000 eiro.

Rīga, 20.nov., LETA. Virtuves trauku un piederumu ražotājs "Fissman" ceturtdien, 21.novembrī, atvērs ceturto veikalu Rīgā, investējot 60 000 eiro, aģentūru LETA informēja kompānijas valdes priekšsēdētāja Kristīne Giņko. Jaunais "Fissman" veikals atradīsies tirdzniecības parkā "Alfa", un tā platība būs 90 kvadrātmetru. Giņko atzīmēja, ka tuvākajā laikā kompānija plāno atvērt vēl vienu veikalu Rīgā. "Pēc pāris mēnešiem plānojam atvērt vēl vienu, tikpat plašu veikalu Rīgā. Esam ražotājs, tāpēc varam pielāgoties tirgus vajadzībām, kā arī spējam piedāvāt plašu un daudzveidīgu sortimentu. Katrā tirdzniecības vietā pircējiem pieejami apmēram 1800 preču vienību," viņa sacīja. "Firmas.lv" informācija liecina, ka pērn "Fissman" strādāja ar 916 744 eiro apgrozījumu un guva peļņu 5554 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Kompānija reģistrēta 2016.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 3000 eiro. "Fissman" vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Jurijs Isajevs. "Fissman" galvenais birojs atrodas Hongkongā. Zīmols ir pārstāvēts Eiropā, Austrumeiropā, Vidusaustrumos un Āzijā. Kopā pasaulē patlaban ir apmēram 400 "Fissman" veikalu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)