Banner 980x90

Visvērtīgākā dāvana ir veselība – uzdāvini to ar "Apotheka" dāvanu karti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
"Ja būs veselība, būs arī viss pārējais" – šo sakāmvārdu būs dzirdējis teju katrs no mums, tāpēc vērtīgākā dāvana, ko varam pasniegt gan sev, gan citiem, ir iespēja parūpēties par savu veselību un stiprināt to. 

Lai veselību veicinošas dāvanas sagāde būtu vienkāršāka un neprasītu daudz laika, aptieku tīkls "Apotheka" piedāvā iegādāties dāvanu kartes, kuras kalpos kā lieliska dāvana mīļajiem gan šajos, gan arī citos svētkos. 

Dāvanu kartes paredzētas dažādu medicīnas preču, medikamentu, ķermeņa kopšanas kosmētikas un citu veselību stiprinošu produktu iegādei gan aptieku tīkla "Apotheka" aptiekās visā Latvijā, gan arī pirkumiem interneta aptiekā. Tagad dāvanu karte pieejama arī elektroniskā formātā, tādējādi ievērojami atvieglojot tās iegūšanu. 

Gluži kā citas dāvanu kartes, arī šī būs derīga 6 mēnešus jeb pusgadu, un tās saņēmējs varēs to izlietot uzreiz, lai veiktu veselības profilaksi, vai arī glabāt, lai to izlietotu vēlāk. "Apotheka" dāvanu karte pieejama vērtībā, sākot no 5 EUR, līdz ar to ir piemērota gan nelielai, gan arī lielākai dāvanai.

Lai gan vēl aizvien bieži sabiedrībā valda stereotips par to, ka aptieka ir vieta, uz kuru jādodas vien tad, kad piemeklējusi kāda kaite, arvien vairāk cilvēku sāk novērtēt veselības profilakses lomu un, stiprinot savu veselību ar aptiekās nopērkamajiem produktiem, jau sen aizmirsuši par dažādām slimībām, jo organisms ir kļuvis gana spēcīgs, lai tās atvairītu. 

Kam būtu piemērota šāda dāvanu karte?
Aptiekās nopērkamo kosmētisko līdzekļu klāstu pozitīvi novērtē teju katra sieviete, kas kaut reizi to pamēģinājusi, tāpēc šāda dāvana būs ideāli piemērota ne tikai kungiem, bet arī visu vecumu dāmām, kas labprāt rūpējas par savu izskatu un šim nolūkam labprāt izvēlas kvalitatīvus un veselību veicinošus līdzekļus. Pirms dāvanu kartes izmantošanas kosmētisko līdzekļu iegādei gan dāmas, gan kungi var veikt bezmaksas sejas ādas pārbaudi, kuras laikā tiek noteikts ādas mitruma līmenis un tās vispārējais stāvoklis, kā arī sniegta konsultācija par ādai piemērotākajiem kosmētiskajiem līdzekļiem un to lietošanu. Šādas pārbaudes iespējams veikt vairākās "Apotheka" aptieku tīkla aptiekās Rīgā, Ķekavā, Mārupē un Jelgavā. 

Vairākās šī aptieku tīkla jaunā koncepta aptiekās tiek piedāvāti arī tādi pakalpojumi kā asinsspiediena mērīšana un cukura, holesterīna līmeņa noteikšana organismā, kas komplektā ar iegādāto vai saņemto dāvanu karti ļauj parūpēties par savu veselību un izvēlēties piemērotākos līdzekļus tās ilglaicīgai saglabāšanai.

Arī interneta aptiekā pieejamās preces iespējams iegādāties, izmantojot dāvanu karti vai klientu kartes sniegtas priekšrocības, turklāt iegādātie produkti tiks piegādāti arī uz pilsētām, kurās vēl neatrodas "Apotheka" aptiekas. Interneta aptiekas izmantošana ir perfekts variants veselības veicināšanai tiem cilvēkiem, kuri daudz laika pavada darbā vai citu apstākļu dēļ īsti netiek uz kādu no tuvējām aptiekām. Tāpat interneta aptiekā bieži vien pieejamas īpašas atlaides un akcijas kādām konkrētām medicīnas precēm, kas ļauj iepirkties ne vien patīkamāk, bet arī izdevīgāk.

Lai pirms dāvanu kartes dāvināšanas pārliecinātos, ka tā patiesi būs atbilstoša dāvana un tās saņēmējs atradīs sev piemērotu, vērtīgu produktu, kura iegādei to iztērēt, noteikti iegriezieties aptiekas interneta veikalā jeb interneta aptiekā, lai pats iepazītos ar piedāvāto preču sortimentu un vajadzības gadījumā konsultētos ar farmaceitu tepat virtuālajā vidē.

Vairāk nekā trešdaļa aptaujāto cilvēku sapņo dāvāt veselību savem mīļajiem
Aptieku tīkla "Apotheka" veiktajā aptaujā noskaidrojies, ka 38 % no respondentiem saviem tuviniekiem labprāt uzdāvinātu veselību. Aptauja arī liecina – ja tas būtu iespējams cilvēki, labprāt viens otram dāvinātu arī mīlestību un mieru. Tā kā veselība nav taustāma un to tiešā veidā nevaram uzdāvināt, parūpēsimies viens par otru un pievērsīsim lielāku uzmanību tam, kā jūtas līdzcilvēki un cik stipra ir to veselība šobrīd. Varbūt, ka, laikus interesējoties par to, kā otrs jūtas un parūpējoties par to, lai organisms laikus saņem visu tam nepieciešamo, mēs patiešām spēsim novērst iespējamās slimības un citas veselības problēmas, sniegt profilaksi un uzdāvināt pašu vērtīgāko – veselību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)