Banner 980x90

Ziemassvētku brīnumu skola piedāvā izrādes bērniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ziemassvētku brīvdienu laikā Kalnciema kvartāls piedāvā iepriecināt zinātkāros bērnus vecumā no 4 līdz 12 gadu vecumam zinātnisko brīnumu izrādēs, atklājot svētku brīnumu ar zinātnes palīdzību.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Luīze Pastore, sestdien, 26.decembrī, un svētdien, 27.decembrī, plkst.12.00 Kalnciema kvartāla Brūnās mājas (kafejnīcas) zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā norisināsies "Ziemassvētku brīnumu skolas" izrāde/ zinātnes šovs bērniem "Salavecīša brīvdienas".

Ir pienācis Ziemassvētku laiks... Vai esi aizdomājies, ko Salavecis dara pārējos 11 mēnešus gadā? Kāda ir Salaveča ikdiena aprīlī? Kā Salavecis atpūšas augustā? Kā viņš gatavojas un kādas tehnoloģijas izmanto, lai decembrī paspētu vienas nakts laikā apciemot visus pasaules bērnus? Izrādē mēs meklēsim atbildes uz šiem jautājumiem un, izmantojot zinātni, atklāsim visu bērnu iemīļotā Salaveča noslēpumus!

"Brīnumu skola" ir elpu aizraujošu fizikas un ķīmijas eksperimentu izrādes/šovi, kurā bērni iepazīst pasauli ar zinātnes palīdzību. Programmas vada bērniem jau pazīstamie un iemīļotie eksperti – enerģiskie profesori Vladislavs un Mārtiņš no uzņēmuma "Laboratorium.lv". Biļetes iepriekšpārdošanā: www.bilesuparadize.lv Vietu skaits ierobežots!

Kamēr bērni iepazīs zinātnes brīnumus, vecāki varēs doties izzināt Kalnciema kvartāla Ziemassvētku tirdziņu atradumus, kurā atrodamos brīnumus būs radījuši vietējie amatnieki, zemnieki un mājražotāji, kā arī piedalīties ikgadējā izstādē-pārdošanā "Mākslas medības Premium".

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)