Banner 980x90

Zolitūdes traģēdijā cietušie neuzticas tiesnesim R.Bulam

Informējam, ka divas no pagājušā nedēļā iesniegtajām prasībām ir atstātas bez virzības trūkumu novēršanai, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta biedrība "Neesi vienaldzīgs, esi atbildīgs".

Vienīgais trūkums, kas norādīts tiesneša lēmumā - vārdi "Rīgas dome"  jāaizstāj ar vārdiem  "Rīgas pilsētas pašvaldība".

Bez virzības ir Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā iesniegtās prasības, kuras nodotas izskatīšanai tiesnesim Raimondam Bulam.

Esam pieņēmuši lēmumu neveikt darbības, lai novērstu tiesneša Raimonda Bula konstatētos trūkumus attiecīgajās prasībās. Tāpat arī neveiksim darbības, lai pārsūdzētu tiesneša Raimonda Bula attiecīgo lēmumu, tādējādi ļaujot atstāt minētās prasības bez izskatīšanas un līdz ar to dodot mums iespēju iesniegt šīs prasības atkārtoti citam tiesas sastāvam.

Minētais lēmums saistīts ar to, ka mēs uzskatām, ka nav iespējams objektīvs un neatkarīgs tiesas process pie tiesneša Raimonda Bula.

Novēršot trūkumus prasībās, visticamāk, mums neizdotos panākt tiesneša Raimonda Bula noraidīšanu, jo lēmumu par noraidījumu pieņem pats tiesnesis. Tāpēc mēs pēc termiņa, līdz kuram ir jānovērš trūkumi attiecīgajās prasībās, šīs prasības iesniegsim atkārtoti, cerībā, ka tās tiks iedalītas citam tiesas sastāvam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)