Banner 980x90

Auto logu tonēšana – kāpēc ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvas logu tonējamās līmplēves?

Auto logu tonēšana ir auto īpašnieku vidū populārs risinājums – tas ļauj uzlabot transportlīdzekļa izskatu, nodrošina augstāku komforta līmeni autovadītājam un pasažieriem, kā arī sniedz vairākas citas priekšrocības.

Kur pieprasījums, tur piedāvājums – logu tonējamās līmplēves šobrīd pieejamas patiešām plašā izvēlē. Ko ņemt vērā, izvēloties savam auto piemērotāko risinājumu? Cik svarīga ir izvēlētās līmplēves kvalitāte? Par to vairāk turpinājumā! 

Kas jāņem vērā, plānojot auto logu tonēšanu?
Logu tonēšana ļauj pasargāt automašīnas salonu no ultravioletā starojuma kaitīgās ietekmes. Kvalitatīva līmplēve sniedz arī drošību – gadījumā, ja aplīmētais stikls plīst, plēve novērš stikla lausku nokļūšanu auto salonā. 

Tonējošā līmplēve tiek uzklāta stikla iekšpusē – tas nozīmē, ka nav nepieciešams ņemt ārā auto stiklus un process neaizņem daudz laika. 
Tomēr, plānojot veikt auto logu tonēšanu, jāņem vērā vēl daži būtiski aspekti. 

Pirmkārt, tonēti logi samazina redzamību tumšā un lietainā laikā. Otrkārt, izvēloties savām vajadzībām piemērotāko tonējošo līmplēvi, jāpatur prātā CSDD noteikumi. Tie paredz, ka ar līmplēvi nedrīkst klāt automašīnas priekšējo stiklu (vējstiklu), savukārt priekšējie sānu stikli (autovadītāja un tā blakussēdētāja pusē) drīkst būt aplīmēti ar plēvi, kuras caurskatāmība ir vismaz 70%. Te jāņem vērā, ka jaunāko auto modeļu sānu stikli jau paši par sevi ir ar nelielu tonējumu, tādēļ, pirms veic kādu papildu tonēšanu, pārliecinies, kāda ir sākotnējā stiklu caurspīdība. Attiecībā uz citiem auto stikliem nav nekādu ierobežojumu. 

Svarīgs aspekts – kvalitāte
Tonējošās līmplēves pieejamas plašā izvēlē – tādā veidā ikviens autovadītājs var izvēlēties savām prasībām piemērotāko risinājumu. Un tomēr, viens no būtiskākajiem aspektiem, kas noteikti būtu jāvērtē, ir kvalitāte. 

Izvēloties kvalitatīvas logu tonējamās līmplēves, saņemsi ilgtspējīgu risinājumu – pateicoties ražošanas procesā izmantotajām jaunākajām tehnoloģijām, kvalitatīvas tonējošās līmplēves kalpos ilgi un labi. 

Labāko ražotāju izstrādājumi tiek rūpīgi testēti laboratorijās, lai sasniegtu vislabāko iespējamo rezultātu. Nereti šādām līmplēvēm tiek izsniegta mūža garantija, kas nozīmē – tā saglabās savas labās īpašības līdz pat spēkrata kalpošanas beigām. 

Kvalitāti apstiprina arī līmplēves ražošanā izmantotās tehnoloģijas – no vienas puses tonējošā līmplēve ir apstrādāta ar spēcīgu līmvielu, kas nodrošina spēcīgu un precīzu pielīmēšanos pie stikla. No otras puses tā ir pārklāta ar caurspīdīgu virskārtu, kas ir izturīga pret skrāpējumiem. Augstākās kvalitātes līmplēves satur arī metalizētu mikroslāni, kas nodrošina efektīvu aizsardzību pret saules staru iekļūšanu auto salonā. 

Izvēloties kvalitatīvus materiālus, iegūsi rezultātu, kas būs labs arī ilgtermiņā – kvalitatīva līmplēve laika gaitā nezaudēs savas sākotnējās īpašības, ilgi izskatīsies kā jauna. 

Sdesign – kvalitatīvi risinājumi visām prasībām 
Ja aktuāla auto logu tonēšana, vērts ieskatīties uzņēmuma Sdesign piedāvājumā. Klientu ērtībām pieejams daudzveidīgs tonējošo līmplēvju klāsts, savukārt zinošie meistari vienmēr spēs ieteikt piemērotākos risinājumus. 

Savā darbā Sdesign speciālisti izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, sniedzot garantiju savam darbam. 

Uzņēmums piedāvā ne vien auto logu tonēšanu, bet arī cita veida pakalpojumus, piemēram, auto aplīmēšanu, uzlīmes, dizaina izstrādi, skatlogu aplīmēšanu. Uzzināt vairāk par Sdesign pakalpojumiem iespējams uzņēmuma interneta vietnē. 

Auto logu tonēšana ir lielisks un pieejams veids, kā uzlabot automašīnas izskatu, aizsargāt auto salonu no izbalēšanas un cita veida saules staru negatīvās ietekmes. Tas ir arī veids, kā palielināt komforta un drošības līmeni. Vislabākajam rezultātam izvēlies kvalitatīvākos materiālus un zinošu speciālistu pakalpojumus. 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)