Banner 980x90

Daugavas Koncertzālē šonedēļ ekskluzīvs solokoncerts no Ievas Kerēvicas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Daugavas Koncertzāle ir atvērtā tipa koncertzāle Daugavas krastā, kas jau ceturto vasaras sezonu lutina ar labāko latviešu mākslinieku koncertiem. Šogad mainoties koncertzāles telpām Daugavas Koncertzāles mazā zāle piedāvā ekskluzīvus koncertu pirmatskaņojumus "100 krēsli" jeb 100 viesiem. Šonedēļ Daugavas Koncertzālē uzstāsies Ieva Kerēvica ar solokoncertu "Interpretacija".

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Daugavas koncertzāles sabiedrisko attiecību menedžere Vivita Leismane, "Interpretācija" – tā ir Ievas Kerēvicas otrā solo programma, kurā viņa apvienojusi Latvijā atzītus mūziķus – Madars Kalniņš (taustiņinstrumenti), Norberts Skraucis (basģitāra, kontrabass) un Artis Orubs (sitaminstrumenti).

Pasaules populārās un džeza mūzikas standarti ir atpazīstami jebkuram klausītājam, tomēr krāsu un sajūtu palete, ko piedāvā šie četri mākslinieki, pārsteigs ar jaunu stāstu un svaigu skanējumu. Populāras un šķietami ierastas melodijas ietērptas noskaņā, ko radījuši profesionāli džeza mūzikas mākslinieki.

Programmā iekļauti tādi populārās mūzikas hiti, kā Dancing Queen, Besame Mucho, The Look of Love, kā arī dažas Latvijas estrādes mūzikas pērles!

SVARĪGI! Mazajā Daugavas Koncertzālē ir ierobežots apmeklētāju skaits - tikai 100 sēdvietas (20 eiro) un 50 stāvvietas (10 eiro). Biļetes un sēdvietas pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/11917 Ieeja koncertā jau no plkst.19.00, sākums plkst.20.00.

Turpinot ekskluzīvo "100 krēslu" koncertu sēriju 18.augustā Daugavas Koncertzāles mazajā zālē uzstāsies Rihards Zaļupe ar savu jaunās koncertprogrammas "Vasaras atmosfēras" pirmatskaņojumu, bet 25.augustā uz koncertzāles skatuves kāps Igo ar īpašu koncertprogrammu "Vēstule" un dažiem ekskluzīviem dziesmu pirmatskaņojumiem. Biļetes uz abiem koncertiem jau ir pārdošanā!

Rihards Zaļupe - "Vasaras atmosfēras": http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/11918

Igo "Vēstule": http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/11919

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)