Banner 980x90

IT uzņēmums "Elva Baltic" pērn audzējis peļņu un apgrozījumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Informācijas tehnoloģiju uzņēmums "Elva Baltic" pērn nopelnījis 36 419 eiro, kas ir par divām reizēm vairāk nekā gadu iepriekš, kad uzņēmuma peļņa sasniedza 15 996 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums pērn audzis par piektdaļu un sasniedza 3,881 miljonu eiro. Gadu iepriekš uzņēmums apgrozīja 3,188 miljonus eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, 2015.gadā tika sākta restrukturizācija starptautiskā biznesa jomā ar mērķi uzlabot procesus un principus, kas ļautu tuvāko gadu laikā sasniegt lielāku eksporta apjomu nekā 40% no uzņēmuma apgrozījuma.

Par 2016.gada galveno mērķi noteikta uzņēmuma darbības modernizēšana, kurai jānodrošina mazāka cilvēkresursu iesaiste kvalitatīvu un efektīvu produktu izstrādē.

SIA "Elva Baltic" nodarbojas ar datorprogrammēšanu, datoru un to perifēro iekārtu, kā arī programmatūras mazumtirdzniecību. Uzņēmums pilnībā pieder SIA "Inve".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)