Banner 980x90

Joprojām nav izvēlēts Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktors

Rīga, 22.janv., LETA. Rīgas domes vadība joprojām nav izraudzījusies jauno Pilsētas attīstības departamenta direktoru un arī amata konkurss uz šo vietu pagaidām izsludināts nav, aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas domes Personāla nodaļas vadītāja Rita Logina.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka pērnā gada 13.oktobrī atlūgumu iesniedza Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktors Dzintars Balodis, norādot, ka vēlas darba attiecības pārtraukt pēc abpusējas vienošanās.

Līdz jaunā direktora izraudzīšanās brīdim par viņa pienākumu izpildītāju tika iecelts Armands Krūze, kurš joprojām turpina pildīt viņam uzticētos darbus.

Personāla nodaļas pārstāve aģentūrai LETA norādīja, ka lēmumu par to, kad izsludināt amata konkursu, pieņem Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Komentāru par to, kad konkurss varētu tikt izsludināts un kāpēc līdz šim tas nav noticis, priekšsēdētāja pārstāvji nesniedza.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)