Banner 980x90

Kāpēc logus izvēlēties uzņēmumā Logunams.lv?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cilvēkiem vienmēr ir paticis, ja ir pieejamas izvēles iespējas, taču, ja šādu iespēju ir pārāk daudz, ir ļoti viegli apjukt un pastāv risks pieņemt nepareizo lēmumu. Attiecībā uz jaunu logu izvēli un uzstādīšanu kļūdas atļauties nedrīkst, jo tieši logi ir tie, no kuriem atkarīga ne tikai saules gaisma jūsu mājās, bet arī siltums, klusums un drošība. Šis ir darbs, kas jāuztic pieredzējušiem savas jomas profesionāļiem – firmai Logunams.lv, kas ar PVC logu tirdzniecību un uzstādīšanu nodarbojas jau kopš 1999. gada. 
Logunams.lv ilgā pieredze un labās klientu atsauksmes ir garantija, kas ļauj uzticēties šai firmai. Logunams.lv meistari ikvienu darbu veic tik rūpīgi, it kā to darītu paši sev, turklāt nodrošinot pilnu servisu, lai klientam nav jāuztraucas itin ne par ko. Meistari ieradīsies pie jums, veiks visus mērījumus, sniegs profesionālu konsultāciju, palīdzēs izvēlēties atbilstošās stikla paketes, furnitūru un palodzes, demontēs vecos logus, uzstādīs jaunos, kā arī parūpēsies par būvgružu izvešanu. Tāds, lūk, ir Logunams.lv serviss, kas iekļauts logu cenā! 

Lai palīdzētu klientiem izvēlēties labākos logus tieši viņu vajadzībām, Logunams.lv savu piedāvājumu ir sadalījis 3 kategorijās – "Ekonom", "Standart" un "Premium". Kā jau vēsta nosaukumi – te ir gan ļoti ekskluzīvi logi nestandarta projektiem, gan lētāki logi, kas noderēs kāpņutelpām, vasarnīcām un citām šāda tipa ēkām. "Standart" kategorijas logi ir uzņēmuma pirktākais produkts, jo tos izvēlas cilvēki savām mājām, dzīvokļiem, birojiem un citām ēkām, kur svarīga laba siltuma saglabāšana un skaņas izolācija. "Standart" kategorijas PVC logi izgatavojami dažādās formās, konfigurācijās un krāsās – jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko variantu! 

Logunams.lv piedāvājumā nav aizmirsts arī par drošības jautājumiem. Te pieejamas stikla paketes, kas sasišanas gadījumā nesašķīst lauskās, bet gan paliek loga ailā (triplex stikla paketes), kā arī rūdīta stikla paketes, kas ir piecas reizes izturīgākas par parastajiem stikliem. Arī furnitūra ir pieejama tāda, kas pasargās jūs no logu uzlaušanas, kā arī pieejami speciāli logu rokturi bērnu drošībai. 

Neatkarīgi no tā, vai logus meklējat saviem luksusa apartamentiem, birojam, dzīvoklim vai daudzdzīvoļu mājas kāpņuteplai, un neatkarīgi no tā, vai izvēlaties "Ekonom", "Standart" vai "Premium" kategorijas pakešu logus, Logunams.lv garantē tirgotās produkcijas kvalitāti un nodrošinās labāko servisu logu uzstādīšanā, tāpēc varat būt droši – jūs esat atradis labāko sadarbības partneri logu iegādē un uzstādīšanā!  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)