Banner 980x90

Kooperatīvs "Piena ceļš" palielinājis komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālo summu līdz 1,187 miljoniem eiro

Latvijas piena ražotāju kooperatīvs "Piena ceļš" pārjaunojis komercķīlu, palielinot nodrošinātā prasījuma maksimālo summu līdz 1,187 miljoniem eiro.

Rīga, 13.nov., LETA. Latvijas piena ražotāju kooperatīvs "Piena ceļš" pārjaunojis komercķīlu, palielinot nodrošinātā prasījuma maksimālo summu līdz 1,187 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Komercķīlas ņēmējs ir "Luminor Bank", un tā nodrošina saistības, kas izriet no 2017.gada 20.janvāra overdrafta līguma un visiem tā grozījumiem un pārjaunojumiem. Komercķīlas devējs ieķīlājis arī emitenta akcijas, kuras komercķīlas devējs iegūs overdrafta līguma spēkā esamības laikā. Komercķīlas ņēmējam paredzētas tiesības pārdot ieķīlāto mantu bez izsoles. Komercķīlas priekšmetu aizliegts atkārtoti ieķīlāt. Parādnieks ir piena pārstrādes uzņēmums "Jaunpils pienotava", kuras īpašnieks ir "Piena ceļš". Komercķīlas pārjaunojums reģistrēts otrdien, 12.novembrī. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Piena ceļš" 2018.gadā strādāja ar 18,065 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,3% vairāk nekā gadu iepriekš, un guva peļņu 140 266 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Piena ražotāju kooperatīvs "Piena ceļš" izveidots 2004.gadā. Kooperatīva pamatdarbības veids ir piena, liellopu, teļu un lopbarības graudu iepirkšana un realizācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)