Banner 980x90

Kopēšana, printēšana, iesiešana. "Copy Pro"

Diplomdarbu iesiešana ir paredzēta bakalaura, maģistra, kursa un kvalifikācijas darbu noformēšanai. Diplomdarbu iesiešana ir pēdējais veicamais uzdevums pirms diplomdarba aizstāvēšanas.

Diplomdarbu iesiešana

Diplomdarbu iesiešana ir paredzēta bakalaura, maģistra, kursa un kvalifikācijas darbu noformēšanai. Diplomdarbu iesiešana ir pēdējais veicamais uzdevums pirms diplomdarba aizstāvēšanas.

Diplomdarbu iesiešana prasīs tikai pāris minūtes, kā rezultātā varēs iegūt nevainojami iesietu materiālu, kas izskatīsies gandrīz kā grāmata.

"Copy Pro" kopētavā iespējams iesiet līdz pat 300 lapām. Piedāvājumā ir visdažādāko krāsu vāki. Papildus iespējama arī vāku apdruka. Apruku veic, izmantojot zelta, sudraba, zilu vai sarkanu foliju (pēc izvēles). Uz vāka iespējams uzdrukāt dokumenta nosaukumu, logotipu vai citu grafisku simbolu.

Diplomdarbu iesiešana ir neatņemama bakalaura, maģistra, kursa darbu veidošanas daļa, kuru nosaka ikvienas augstskolas diplomdarbu izstrādes metodiskie norādījumi. Veicot diplomdarbu iesiešanu un vāku apdruku, nepieciešams ievērot šos norādījumus, kā arī visas specifiskās prasības un vajadzības. Standartā uz diplomdarba vāka ir jāuzdrukā augstskolas nosaukumus, bakalaura, maģistra vai kursa darba nosaukums, kā arī pilsēta, kurā augstskola atrodas, un gads, kurā diplomdarbs ticis rakstīts. Kursa darbus iespējams iesiet, izmantojot plastmasas spirāli, taču bakalaura un maģistra darbus nepieciešams iesiet cietos vākos.

Diplomdarbu iesiešana ļauj iesiet jebkura veida diplomdarbu kā augstvērtīgu grāmatu. Iesieta diplomdarba lapas nesalīmē, bet iešuj, kas pagarina diplomdarba mūžu un atvieglo iepazīšanos ar tā saturu vērtētājiem un citām ieinteresētām personām. Diplomdarbu iesiešana ievērojami vienkāršos dokumenta uzglabāšanu un lietošanu, kā arī piešķirs tam reprezentablu izskatu.

Lasiet vairāk: https://www.copypro.lv/lv/iesien/diplomdarbu-iesiesana-cietie-vaki

Lielformāta druka

Lielformāta druka – tā ir digitālā druka plakātu, afišu, fotogrāfiju, kā arī dažādas tehniskās dokumentācijas (rasējumi, plāni, kartes u.c.) izgatavošanai. Izmantojot lielformāta druku, ir iespējams izdrukāt spilgtus pilna krāsu pārklājuma plakātus un afišas savam biznesam. Tāpat var izdrukāt arī fotogrāfijas vai mīļākā mākslinieka gleznu reprodukcijas, kuras pēc tam ierāmēt un ar tām rotāt savu mājokli. Iespējama arī apdruka uz kanvas – to iespējams uzreiz pielikt pie sienas. Lielformāta druka iespējama arī ar mazāku krāsu pārklājumu, piemēram, drukājot dažādus tehniskos projektus, rasējumus, plānus un kartes.

Lielformāta druka iedalās divos veidos – vides reklāmas vai  interjera objektu izgatavošanā.

Lielformāta druka tiek veikta uz lielformāta ploteriem. Gatavā produkcija ir attēls, kas pārnests uz klienta izvēlēta materiāla, kurš pēcāk nonāk uzņēmuma mērķauditorijas priekšā kā reklāma, kas pievērsīs uzmanību un paudīs uzņēmuma vērtības un vēstījumu. Lielformāta druka ir viens no populārākajiem reklāmas izgatavošanas veidiem, bez kuriem grūti iedomāties pilnvērtīgu uzņēmuma reklāmas kampaņu. Lielformāta druka tiek izmantota arī afišu un baneru izgatavošanai – tie informē un aicina uz kādu pasākumu. Svarīgi, lai plakāti un citi reklāmas materiāli tiktu izgatavoti profesionāli, izmantojot augstas kvalitātes materiālus.

Lielformāta druka ir lieliska izvēle interjera veidošanā, jo tā ļauj izdrukāt mākslas darbu reprodukcijas un fotogrāfijas, ar kurām izskaistināt savu mājokli. Ar lielformāta ploteriem izdrukātās fotogrāfijas būs tik kvalitatīvas, ka tās varēs izmantot arī izstāžu veidošanai.

Drukātie plakāti, afišas un fotogrāfijas ir noturīgas pret mitrumu, salu, kā arī tās neizbalēs saules gaismā. "Copy Pro" kopētavās pieejamie lielformāta drukas izmēri ir no A2 līdz pat A0+ izmēram. Pieejami dažāda biezuma un veida papīri. Maksimālais pieejamais papīra platums ir 914 mm.

Lasiet vairāk: https://www.copypro.lv/lv/druka/lielformata-druka

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)