Banner 980x90

Kosmētikas ražotāja "Stenders" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā audzis par 53,8%

Kosmētikas ražotāja "Stenders" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam, bija 7,603 miljoni eiro, kas ir par 53,8% vairāk nekā gadu iepriekš.

Rīga, 3.okt., LETA. Kosmētikas ražotāja "Stenders" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam, bija 7,603 miljoni eiro, kas ir par 53,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākkārt un sasniedza 1,1 miljonu eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma apgrozījums vietējā tirgū aizvadītajā finanšu gadā bija 2,718 miljoni eiro, kas ir par 4,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas apgrozījums ārvalstu tirgos pieauga 2,3 reizes - līdz 4,885 miljoniem eiro. "Stenders" vadība arī norāda, ka uzņēmuma darbības rādītāji pagājušajā finanšu gadā būtiski uzlabojās, vienlaicīgi tika turpināts darbs pie kompānijas darbības optimizācijas, pielāgojot darbinieku un iekārtu noslodzi, atbilstoši aktuālajai situācijai. Kompānijas bruto peļņa pērn pieauga par 58%, pateicoties uzņēmuma darbības restrukturizācijai un ražošanas procesu sakārtošanai. Optimizējot vadības izmaksas, kompānija būtiski samazināja arī administratīvās izmaksas.  Izvērtējot līdzšinējo sadarbību ar franšīzes ņēmējiem, kompānija nolēmusi jaunus franšīzes veikalus neatvērt. Tā vietā sākts darbs pie franšīzes modeļa uzlabošanas, kas palīdzēs nostiprināt situāciju Ķīnā un Eiropā. Kompānija arī pārvērtēja tirdzniecības stratēģiju, tostarp atlaižu politiku, par prioritāti izvirzot klientu piesaisti jauniem un dinamiskākiem produktiem.  Finanšu gadā, kas ilga no 2017.gada 1.aprīļa līdz 2018.gada 31.martam, "Stenders" strādāja ar 4,942 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 9570 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. "Stenders" vienīgais īpašnieks ir Ķīnas kompānija "Tianjin Meidaojiaye Commerce and Trade Co. Ltd.". Kompānijas patiesā labuma guvēji un vienlaikus arī kompānijas valdes locekļi ir Jans Gans un Jans Džao.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)