Banner 980x90

Kvalitatīvi SEO pakalpojumi palīdzēs mājaslapai nokļūt Google pirmajā lapā

Profesionāli un kvalitatīvi SEO pakalpojumi var palīdzēt jūsu mājaslapai vai interneta veikalam nokļūt Google meklēšanas rezultātu pirmajās lapās, ievērojami uzlabojot uzņēmuma konkurences pozīciju un palielinot biznesa izaugsmes tempu.

Google – joprojām populārākais meklētājs
Google ir viena no visvairāk izmantotajām meklētājprogrammām pasaulē. Katru dienu tiek veikti vairāki miljardi meklējumu pēc visdažādākajiem atslēgvārdiem. Tieši Google ir tas elements, kas savieno visu informāciju, kas atrodama internetā. Google ātri un efektīvi atlasa informācija, uzreiz parādot pašu aktuālāko un atbilstošāko rezultātu pirmajās lapās un augstākajās pozīcijās. 

Jo augstākas ir mājaslapas pozīcijas Google meklēšanas rezultātos, jo vairāk apmeklētāju lapai, jo redzamāks ir zīmols, jo veiksmīgāk bizness attīstās. Tāpēc šobrīd, kad tik strauji pieaug aktīvo interneta lietotāju skaits, kad arvien vairāk patērētāju izvēlas iepirkties internetā, ir kritiski svarīgi uzlabot sava uzņēmuma un tā mājaslapas pozīcijas Google un arī citos meklētājos. SEO pakalpojumi ir viens no spēcīgiem instrumentiem, ar kura palīdzību to paveikt.

Īsumā: kas ir SEO?
SEO optimizācija (Search Engine Optimization) ir procesu kopums, kura ietvaros notiek darbs ar mājaslapas vai e-veikala tehnisko stāvokli, saturu, atslēgvārdiem, iekšējām un ārējām saitēm. Mājaslapa tiek uzlabota tajos aspektos, kur tas vajadzīgs, lai nogādātu to augstākās Google pozīcijās. 

Google un citas meklētājprogrammas izmanto savu informācijas atlases un sakārtošanas algoritmu, kuru neviens īsti līdz niansēm nezina, bet ir skaidrs, ka Google rezultātu pirmajās pozīcijās tiek rādītas tehniski un saturiski kvalitatīvākās mājaslapas, kurām ir kvalitatīvas iekšējās un ārējās saites, kā arī unikāls un noderīgs saturs. Optimizācijas process tad arī ir vērsts uz šo būtisko aspektu uzlabošanu.

Lai zinātu, kas tieši jāuzlabo, pirms tam tiek veikts lapas SEO audits un izstrādāts SEO optimizācijas plāns, jo šis darbs nav sprints, bet gan maratons. Mājaslapas optimizācija prasa laiku un stratēģisku pieeju.

Ko iegūsiet, veicot SEO optimizāciju
Nokļūšana Google rezultātu augstākajās pozīcijās ir mērķis, aiz kura patiesībā slēpjas daudz būtisku ieguvumu biznesam kopumā. 
Veicot SEO optimizāciju mājaslapai vai interneta veikalam:
• paaugstināsiet pozīcijas meklētājprogrammās;
• padarīs mājaslapu redzamāku internetā;
• palielināsiet mājaslapas apmeklējumu skaitu;
• uzlabosiet uzņēmuma atpazīstamību;
• ātrāk un efektīvāk sasniegsiet savus klientus;
• palielināsiet ienākumus;
• uzlabosiet mājaslapas apmeklētāju pieredzi.

Zem katra no šiem ieguvumiem ir vēl virkne citu aspektu, kuri tiek veicināti ar SEO optimizāciju, tāpēc patieso labumu no šī procesa tā uzreiz pat grūti apjaust, tas būs redzams un izmērāms pēc kāda laika. 

Kāpēc SEO uzticēt digitālā mārketinga aģentūrai
SEO optimizācija ir viena no digitālā mārketinga disciplīnām, kuras rezultāti atkarīgi no tā, cik pieredzējuši ir optimizācijas procesu veicēji. SEO speciālisti digitālā mārketinga aģentūrā ir ar lielu pieredzi un pamatīgām zināšanām, kas sevi pierādījušas praktiskajā darbā. Tāpēc būtu tikai loģiski uzreiz izmantot efektīvas un pārbaudītas optimizācijas metodes.

Izvēloties SEO pakalpojumus, kurus nodrošina digitālā mārketinga aģentūra, mājaslapas vai interneta veikala optimizācija tiks veikta atbildīgi un stratēģiski, orientējoties uz labāko iespējamo rezultātu. Optimizācijai atvēlētais budžets SEO ekspertu vadībā tiks izmantots maksimāli efektīvi. 

iMarketings.lv ir viena no vadošajām digitālā mārketinga aģentūrām Latvijā ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi gan vietējā, gan eksporta tirgos. Aģentūras ekspertu pieredze un zināšanas vienmēr strādā klientu biznesa labā, tāpēc tā būs stratēģisks partneris, kam uzticēt mājaslapas vai interneta veikala SEO optimizāciju un sasniegt izvirzītos digitālā mārketinga mērķus.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)