Banner 980x90

Naktī Āgenskalnā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks neapsaimniekotā ēkā

Rīga, 19.sept., LETA. Aizvadītajā naktī Rīgā, Āgenskalna apkaimē, dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks neapsaimniekotā ēkā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst.2.14 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ormaņu ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā divstāvu koka ēkā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka degšana notiek ar atklātu liesmu 148 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst.5.57.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 18.septembra plkst.6.30 līdz 19.septembra plkst.6.30, VUGD saņēmis kopskaitā 48 izsaukumus - dzēsts 21 ugunsgrēks, veikts 21 glābšanas darbs, bet seši no izsaukumiem izrādījušies maldinoši.

Aizvadītajā diennaktī nācies dzēst degošus atkritumus, puķu podus, sauso zāli, skaidas, krūmus, kūdru, malkas kaudzi, meža zemsedzi, griestu lampu, elektrības transformatoru, terases jumtu, sešas dārza mājas, pirti, šķūni un bez uzraudzības atstātu piedegušu ēdienu.

Carnikavā, Atpūtas ielā, no ūdenstilpes izcelts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Savukārt Gulbenes novada Stāmerienas pagastā glābēji no akas izcēluši tajā iekritušu kaķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)