Banner 980x90

Februārī savu darbību pārtrauks "Elkor grupa" piederošais uzņēmums "Baltijas serviss"

Februāra sākumā savu darbību pārtrauks holdingkompānijas "Elkor grupa" piederošais sadzīves tehnikas labotājs SIA "Baltijas serviss", liecina uzņēmuma paziņojums mājaslapā.

Rīga, 30.janv., LETA. Februāra sākumā savu darbību pārtrauks holdingkompānijas "Elkor grupa" piederošais sadzīves tehnikas labotājs SIA "Baltijas serviss", liecina uzņēmuma paziņojums mājaslapā.

Uzņēmuma paziņojumā norādīts, ka uzņēmums savu darbību pārtrauks un tiks slēgts šī gada 1.februārī.

Līdz ar uzņēmuma darbības pārtraukšanu tirdzniecības veikalā "Elkor Plaza", no 2.janvāra "Baltijas serviss" nepieņem maksas remontus un aksesuāru pasūtījumus, savukārt no 16.janvāra - nepieņem garantijas remontus.

"Elkor grupa" valdes loceklis Ronalds Feldmanis aģentūrai LETA norādīja, ka "Baltijas serviss" tiek slēgts, jo kompānijai šis nav profila bizness.

Viņš atklāja, ka "Elkor grupa" vēlas koncentrēties uz tirdzniecību gan tradicionālajos veikalos, gan internetā. Savukārt servisa jautājumos, piemēram, garantijas, pēcgarantijas apkalpošana, utt, turpmāk sadarbosies ar autorizētiem servisiem, piemēram, uzņēmumu "Elektronika-serviss". Viņš norādīja, ka klientiem servisa pakalpojumu klāstu saglabās ierastajā līmenī un kārtībā.

"Baltijas serviss" līdz šim nodrošināja televizoru, audio, video, foto un sadzīves tehniku, datorus, mobilos telefonus, velosipēdus, trenažierus, bērnu ratiņu, kā arī rotaļlietu remontu.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Baltijas serviss" 2018.gadā strādāja ar 636 483 eiro apgrozījumu, kas ir par 19,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga vairākas reizes un bija 38 798 eiro.

Kompānija reģistrēta 1997.gada jūnijā un tās pamatkapitāls ir 31 290 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir "Elkor grupa", kura patiesais labuma guvējs ir Aleksandrs Popovs.

"Baltijas servisa" Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administratīvo nodokļu parāds uz šī gada 7.janvāri veidoja 13 037 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)