Banner 980x90

Par skaistumkopšanas salonu "Kolonna" pārvaldītāja vienīgo īpašnieku kļuvis Jānis Lasmanis

Par skaistumkopšanas salonu "Kolonna" pārvaldītāja Latvijas-Vācijas kopuzņēmuma SIA "Reho" vienīgo īpašnieku kļuvis Jānis Lasmanis, liecina "Firmas.lv" informācija.

Rīga, 8.janv., LETA. Par skaistumkopšanas salonu "Kolonna" pārvaldītāja Latvijas-Vācijas kopuzņēmuma SIA "Reho" vienīgo īpašnieku kļuvis Jānis Lasmanis, liecina "Firmas.lv" informācija. Iepriekš "Kolonna" pārvaldītāja īpašnieks bija SIA "Kirk Investments", kas savukārt pieder Inetai Bojārei (88,01%) un Uldim Cipstam (11,99%). Izmaiņas "Reho" dalībnieku sastāvā komercreģistrā iegrāmatotas otrdien, 7.janvārī. Pēc "Firmas.lv" datiem, Lasmanis ir arī vienīgais īpašnieks lāzerklīnikas uzņēmumam SIA "Mapera", kā arī kompānijām SIA "Frizieru pakalpojumi", SIA "A.E.M" un SIA "Loģistikas pakalpojumi". Savukārt 66,67% kapitāldaļu Lasmanim pieder SIA "TC Alūksne", bet 50% - SIA "Lāzerklīnika".  Lasmanis no 2010.gada 23.augusta līdz 2011.gada 11.janvārim, kā arī no 2016.gada 30.marta līdz 2017.gada 31.augustam bija "Reho" valdes loceklis, bet iepriekš - no 2007.gada 12.februāra līdz 2009.gada 20.novembrim viņš bija "Reho" padomes priekšsēdētājs. Ar Lasmani aģentūrai LETA līdz šim nav izdevies sazināties. LETA jau ziņoja, ka 2019.gada jūnijā Valsts ieņēmumu dienests (VID), pēc neoficiālas informācijas, veica procesuālas darbības saistībā ar skaistumkopšanas saloniem "Kolonna". VID pārstāvis Andrejs Vaivars aģentūrai LETA apstiprināja, ka VID veica procesuālas darbības vienā no lielākajiem skaistumkopšanas nozarē strādājošajiem uzņēmumiem Latvijā. Vienlaikus viņš atklāja, ka procesuālās darbības bija saistītas ar aizdomām par nedeklarētu naudu uzņēmumā.  "Reho" valdes loceklis Kaspars Zeltiņš tolaik aģentūrai LETA sacīja, ka šo informāciju neapstiprinās un nekomentēs. Tāpat "Firmas.lv" informācija liecina, ka 2019.gada 29.aprīlī VID piemēroja "Reho" aizliegumu reorganizācijai, likvidācijai, izmaiņu reģistrācijai amatpersonu sastāvā un dalībnieku reģistrā, taču 2019.gada oktobrī kompānijai atļauts reģistrēt izmaiņas dalībnieku reģistrā, "Kirk Investments" piederošās kapitāldaļas atsavinot Lasmanim. Savukārt 2019.gada 13.maijā VID Nodokļu parādu piedziņas pārvalde piemēroja aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā. 2019.gada 26.decembrī "Reho" bija reģistrēts VID administrēto nodokļu parāds 24 638 eiro apmērā. "Reho" apgrozījums finanšu gadā, kas ilga no 2017.gada 1.oktobra līdz 2018.gada 30.septembrim, bija 8,22 miljoni eiro, kā arī uzņēmums cieta zaudējumus 401 051 eiro apmērā. Tostarp "Reho" ienākumi no skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanas un preču pārdošanas salonos "Kolonna" bija 7,39 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)