Banner 980x90

Priekšrocības ziemas riepu iegādei interneta veikalā 220.lv

Līdz ar rudens sezonas atnākšanu autovadītājiem noteikti jāpievērš pastiprināta uzmanība sava auto tehniskajam stāvoklim. Līdz ar laika apstākļu maiņu, mainīsies arī ceļa segums, tādējādi ietekmējot auto vadāmību. Latvijas likums nosaka, ka visiem transportlīdzekļiem, kas vēlas piedalīties ceļu satiksmē, jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām 1. decembrī, tomēr daudzi auto vadītāji izvēlas ziemas riepu nomaiņu veikt jau ātrāk, piemēram, oktobrī. Ja vēlies izvairīties no rindām autoservisā un lieka stresa, savlaicīga ziemas riepu iegāde ir prātīga ideja, turklāt pastāv veids, kā iegādāties ziemas riepas, pat neizejot no mājas – iepērkoties internetā. 

Turpinājumā aplūkosim priekšrocības, kādas jums var sniegt ziemas riepu iegāde interneta veikalā 220.lv.

Plaša ziemas riepu izvēle
Veikals 220.lv piedāvā patiešām plašu ziemas riepu sortimentu. Šeit atradīsiet tādu ražotāju kā Goodyear, Michelin, Dunlop, Pireli, Continental, Yokohama un citu preču zīmes ziemas riepas. Atradīsiet dažāda platuma, ātruma indeksa, protektora raksta un disku diametra ziemas riepas atbilstoši jūsu individuālajām vēlmēm un vajadzībām. 

Iepērkoties 220.lv, ievērosiet, ka veikals piedāvā iegādāties riepas arī dažādam maciņa biezumam (skatīt ziemas riepas akcija). Iespējams taupīt un nopirkt gan pavisam ekonomiskas riepas, piemēram, Kingstar ražotās SW40 195/65R15 91T par 38,11 EUR ar ātruma indeksu līdz 195 km/h, gan cenas ziņā krietni dārgākas, piemēram, Pirelli Sorrozero 2 335/30R20 104W ar ātruma indeksu līdz 270km/h. Ja esat auto pazinējis, noteikti izpratīsiet auto riepu cenas veidošanās būtību un varēsiet atrast sev optimālāko variantu. 

Iespēja iegādāties riepas līzingā
Ja apsvērsiet luksus klases riepu iegādi, kas var būt mazliet dārgāks prieks, lieliska priekšrocība riepu iegādei interneta veikalā 220.lv būs iespēja tās nopirkt līzingā. Sadarbībā ar Lateko līzingu, veikals 220.lv ļaus izvēlēties pirmās iemaksas apjomu un kredīta atmaksas iespējas līdz pat 36 mēnešiem. Gadījumā, ja jūsu pirkuma summa pārsniegs 1400 EUR, pirmā iemaksa veicama vismaz 10% apjomā. Turklāt šobrīd interneta veikalā notiekošā akcija "Nakts izpārdošana" atsevišķus riepu modeļus ļauj iegādāties ar īpašām atlaidēm. Piemēram, Continental Conti Winter Contact TS 860 205/55R16 91 T, kuras ierindojas top preču klāstā, tagad varat iegādāties tikai par 83,99 EUR. 

Izdevīgi piegādes nosacījumi 
No 09.09.2019.14.09.2019. interneta veikalā 220.lv reģistrētajiem lietotājiem, izmantojot īpašu iepirkšanās kodu, darbojas spēkā akcija - pirkuma, kas pārsniedz 50 EUR iegāde ārpus Rīgas bez maksas. Izmantojot šo iespēju, noteikti būsiet uzvarētājs laika taupīšanas ziņā. Ja tomēr vēlaties preces saņemt pats, to varēsiet izdarīt jebkurā pasta nodaļā, Circle K stacijās vai veikalos 220.lv Rīgā, Ģertrūdes ielā 94a un Daugavgrīvas ielā 114. 

Iespēja iepazīties ar citu pircēju atsauksmēm 
Ja neesat auto speciālists vai šaubāties par konkrētā riepu modeļa kvalitāti, lieliski noderēs iespēja iepazīties ar citu auto īpašnieku atstātajām atsauksmēm par iegādātajām riepām veikala 220.lv mājaslapā. Šeit iespējams piešķirt katrai precei vērtējumu 5 zvaigžņu sistēmā, kā vienu zvaigzni izvēlēties sniedzot vērtējumu par neatbilstošu vai nekvalitatīvu preci, savukārt 5 zvaigznes piešķirt precei, kas subjektīvi ir kvalitatīva. 

Pircējiem iespējams atstāt arī personisku komentāru par preci, tādējādi gūsiet ieskatu tajā, kuras ziemas riepas mēdz izvēlēties un ko par tām saka vairākums cilvēku. Arī jūs pēc pirkuma veikšanas varat atstāt savu vērtējumu, tādējādi palīdzot sortimenta klāstā orientēties citiem potenciālajiem pircējiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)