Banner 980x90

"Rīgas centrāltirgū" varēs apmeklēt "lietuviešu dienu" gadatirgu un festivālu

Rīga, 21.maijs, LETA. "Rīgas centrāltirgū" no 24.maija līdz 26.maijam notiks "lietuviešu dienas", kuru laikā varēs apmeklēt gadatirgu, kā arī vērot deju un mūzikas festivālu, aģentūru LETA informēja "Rīgas centrāltirgus" pārstāve Zane Lapko.

Lapko stāstīja, ka gadatirgus notiks divas dienas no plkst.10 un tajā ar savām precēm iepazīstinās 35 tirgotāji. Viņa arī atklāja, ka 25.maijā notiks festivāls "Manas tēvzemes krāsas", kurā būs iespējams redzēt un dzirdēt gan deju kopas, gan arī ansambļus no Lietuvas, Latvijas un citām valstīm.

Kā norādīja Lapko, gadatirgus laikā būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs, baudīt lietuviešu tradicionālos ēdienus, kā arī vērot dažādus paraugdemonstrējumus.

Ieeja visos pasākumos ir bezmaksas.

Lietuviešu dienas tiek organizētas sadarbībā ar "Global Lithuania" un Lietuvas vēstniecību Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)