Banner 980x90

Rīgas domes Pilsētas īpašuma komiteju turpmāk vadīs Olga Veidiņa

Rīga, 28.aug., LETA. Rīgas domes Pilsētas īpašuma komiteju turpmāk vadīs Olga Veidiņa (S), šodien lēma domnieki.

Veidiņu šim amatam nominēja līdzšinējais komitejas vadītājs Oļegs Burovs (GKR), kurš, līdz ar kļūšanu par mēru, vadīs Finanšu un administrācijas lietu komiteju.

Burovs sacīja, ka ar Viediņu veiksmīgi sastrādājies jau tad, kad bijis Īpašuma departamenta direktors un ir pateicīgs viņai arī par darbu Sociālo jautājumu komitejas vadītājas amatā. Vienlaikus Burovs solīja sniegt Veidiņai visa veida atbalstu, ja tāds būs nepieciešams.

Veidiņas kandidatūru šim amatam paredzēja arī "Saskaņas" un "Gods kalpot Rīgai" starpā noslēgtais koalīcijas līgums.

Neviens cits izvirzīts šim krēslam netika un opozīcijas deputāti Veidiņai arī neuzdeva nevienu jautājumu, lai gan balsojumā atturējās. 

Veidiņa ilgus gadus bija arī Sociālo lietu komitejas vadītāja, taču šī gada sākumā no amata atkāpās un viņas vietu ieņēma Baiba Rozentāle (S). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)