Banner 980x90

"Rīgas satiksme" divās izsolēs cer pārdot vairākus desmitus nolietoto transportlīdzekļu

Rīga, 6.nov., LETA. SIA "Rīgas satiksme" divās izsolēs cer pārdot vairākus desmitus nolietotu tramvaju, autobusu un automašīnu, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

Izsoles notiks 20.novembrī, plkst.15, uzņēmuma telpās Vestienas ielā 35. Viena no izsolēm būs ar augšupejošu, bet otra - ar lejupejošu soli. Izsolē ar augšupejošu soli tiks rīkota pirmo reizi un tajā plānots pārdot 13 vieglās automašīnas, 12 tramvajus un sešus autobusus.

Savukārt izsole ar lejupejošu soli notiks atkārtoti un tajā uzņēmums cer atbrīvoties no 11 vieglajām automašīnām un diviem autobusiem. Transportlīdzekļi tiek pārdoti to tehniskā nolietojuma dēļ un daļa no tiem paredzēta tikai rezerves daļu ieguvei.

Uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka vecākais transportlīdzeklis, kas tiks pārdots izsolē ar augšupejošu soli, ir 1977.gadā ražots tramvajs. Tā sākumcena ir 1697 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Jaunākais transportlīdzeklis šajā izsolē būs 2010.gada izlaiduma vieglā automašīna "Volkswagen Caddy Kom". Tās sākumcena ir 1500 eiro bez PVN.

Izsolē ar lejupejošu soli tiks izsolīti divi 1997.gadā ražoti autobusi. To sākumcenas ir 6261 un 1700 eiro. Jaunākā no šajā izsolē pārdodamajām automašīnām ir 2004.gada automašīna "KIA Carnival", kas maksās 1565 eiro bez PVN. Savukārt vecākā - 1998.gada "Citroen Berlingo", kuru iecerēts pārdot par 90 eiro bez PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)