Banner 980x90

"Smartlynx Airlines" trešajā ceturksnī veicis par 32,4% vairāk lidojumu

Aviokompānija "SmartLynx Airlines" šī gada trešajā ceturksnī ir veikusi 9388 lidojumus, kas ir par 32,4% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, aģentūru LETA informēja lidsabiedrības pārstāvji.

Rīga, 3.okt., LETA. Aviokompānija "SmartLynx Airlines" šī gada trešajā ceturksnī ir veikusi 9388 lidojumus, kas ir par 32,4% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, aģentūru LETA informēja lidsabiedrības pārstāvji. Pērn periodā no jūlija līdz septembrim "SmartLynx Airlines" kopumā veica 7091 lidojumu, bet šogad šajā periodā tika veikti 9388 lidojumi. Pārskata periodā nolidotas 27 704 stundas, kas ir par 51% vairāk nekā gadu iepriekš. Kompānijas pārstāvji uzsver, ka šie rezultāti ir sasniegti ļoti mainīgu tirgus apstākļos un tas norāda ne vien uz kompānijas spēju pielāgoties izaicinājumiem, bet arī attīstības iespējām turpmāk.  Par populārākajiem līgumreisu galamērķiem no Rīgas kļuva Antalia Turcijā, Burgasa Bulgārijā un Iraklija Grieķijā, savukārt no Tallinas, kur arī "SmartLynx Airlines" nodrošina čartera pakalpojumus, ceļotāji visbiežāk izvēlējās Burgasu Bulgārijā, Irakliju Grieķijā un Varnu Bulgārijā.  "Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc "SmartLynx Airlines" pakalpojumiem, esam paplašinājuši savu floti līdz 24 gaisa kuģiem. Šobrīd mēs savus pakalpojumus veicam ar 16 "Airbus A320" un astoņām "Airbus A321" lidmašīnām," norādīja "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Žīgimants Surints.  Tikmēr OTP kritērijā, kurā tiek aprēķināta attiecība starp kavētajiem un laikā izpildītajiem lidojumiem, pirmajos deviņos mēnešos ir novērojams 38% uzlabojums gadījumos, kad līgumreiss kavē virs trīs stundām, un 23% uzlabojums gadījumos, kad līgumreisa aizkavēšanās ir līdz trīs stundām.  Kompānija turpina īstenot arī vairākus pasākumu, kuru mērķis ir paplašināt un uzlabot klientu servisu, kā rezultātā "SmartLynx Airlines" ir ieviesusi arī jaunu mājaslapas koncepciju. Mājaslapā ir pieejama plaša informācija un interaktīvi rīki, kas paredzēti pasažieriem, sadarbības partneriem un arī topošajiem pilotiem. Kā uzsvēra Surints, ņemot vērā pasažieru skaita pieaugumu, jaunās mājaslapas izstrādē galvenais uzdevums ir bijis padarīt komunikāciju efektīvāku un saprotamāku.  "SmartLynx Airlines" dibināts 1992.gadā. Uzņēmuma apgrozījums 2018.gadā bija 140,952 miljoni eiro, kas bija par 23,5% jeb 26,857 miljoniem eiro vairāk nekā 2017.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 18,952 miljoni eiro jeb gandrīz četras reizes lielāka nekā gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija. "SmartLynx Airlines" vienīgais īpašnieks ir SIA "Smart Aviation Holdings", kas savukārt pieder Kiprā reģistrētam uzņēmumam "Celastina Ltd", taču kompānijas patiesais labuma guvējs ir Islandes pilsonis Sigurdurs Orns Augustsons. "SmartLynx Airlines" nodarbojas ar lidmašīnu pilna servisa nomas pakalpojumu sniegšanu, kā arī ar starptautiskiem pasažieru čartera pārvadājumiem visā pasaulē. "SmartLynx Airlines" ir Latvijā bāzēta kompānija, kas sadarbojās ar klientiem, bāzējot lidmašīnas Beļģijā, Francijā, Lielbritānijā, Vācijā un Vjetnamā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)